YENİ ALDIĞIM PC ARADA TAKILIYOR

Egean

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
89
Beyler pc yi yeni aldım daha 1 hafta olmadı sistem özellikleri ryzen 5 7500f 32 gb ram msi pro b650m-b rtx msi rtx 4070 super gaming x slim driverların hepsi güncel windows 11 kullanıyorum 24H2 sürümü parçalarda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum düşünmek dahi istemiyorum ama anlamsız bir şekilde arada kasıyor sonra düzeliyor sebebini bilmiyorum lütfen acil yardım edin parçalarda bi sıkıntı varsa nasıl öğrenicem mesela

test bitti yeniden başladı otomatik olarak nerden bakıcam sonuçlara adamın girdiği yerde memory yok bende
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

baktım sonuçlara hiçbirşey yok tertemiz
Memory kısmı olmaması imkansız aga iyi bak oraya bak adamın anlattıklarını iyi dinle

Döndüm ama aksam test edebilirim heralde

Baska nerde sıkıntı olabilir onu dusunuyorum bir parcayi takamadilarda o mu etki ediyor anlamadim ki
Reis bir dene iade işi sıkıntılı 2 hafta koşulsuz şartsız iade de kalktı çözmeye bak çözemezsen en son çare dene.

Reis bir dene iade işi sıkıntılı 2 hafta koşulsuz şartsız iade de kalktı çözmeye bak çözemezsen en son çare dene.
Valla hocam biseyler denicez artik

Hem çözemezsek hem iade almazlarsa napcam acaba 😂

Beyler pc yi yeni aldım daha 1 hafta olmadı sistem özellikleri ryzen 5 7500f 32 gb ram msi pro b650m-b rtx msi rtx 4070 super gaming x slim driverların hepsi güncel windows 11 kullanıyorum 24H2 sürümü parçalarda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum düşünmek dahi istemiyorum ama anlamsız bir şekilde arada kasıyor sonra düzeliyor sebebini bilmiyorum lütfen acil yardım edin parçalarda bi sıkıntı varsa nasıl öğrenicem mesela
Oyun içi bir kasma mı? ve hangi oyunda oluyor?
işlemci bazlı oyunları düşük grafiklerde oynuyorsan takılma yapabilir hikaye bazlı optimizasyonu düzgün bir oyunda da dene
ssd hız testi yapın hdd varsa kasması normal.

biostan expo ve cbp açık olduğundan emin ol
chipset driver kurulu ise sil yoksa indir
ekran kartı driverını ddu ile sil eski sürüm indir

Valla hocam biseyler denicez artik

Hem çözemezsek hem iade almazlarsa napcam acaba 😂
Kötüyü düşünme hocam W10 da çözülme ihtimali var.
İade çok sıkıntı prosedür değişti iade etmek artık sıkıntılı duruma geldi.

Oyun içi bir kasma mı? ve hangi oyunda oluyor?
işlemci bazlı oyunları düşük grafiklerde oynuyorsan takılma yapabilir hikaye bazlı optimizasyonu düzgün bir oyunda da dene
ssd hız testi yapın hdd varsa kasması normal.

biostan expo ve cbp açık olduğundan emin ol
chipset driver kurulu ise sil yoksa indir
ekran kartı driverını ddu ile sil eski sürüm indir
+olarak burası yüksek olduğu zaman oyunlarda takılma yapıyor en azından bende öyleydi
1738057987645.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,745
Üyeler
185,793
Son üye
AraSxz
Geri