1660S değil de 5600XT olsa be, özledikPatron bu ara intel fiyat sebebiyle güzel bence
10100f işlemci
B460 anakart
16 ram herzamanki gibi
1660 süper ( kesinlikle)
500 ssd m2 yada sata farketmez.
power ve kasayı zaten sen ayarlıyosun.
monitör - klavye -mouse - kulaklık Kankam bunları 2 şer opsiyon ile, eklenir ve çıkarılabilir fiyatta yaparsan ve bunu senin fiyat politikanla yaparsan 100000 like selamın aleyküm olur.
Storye çıktıns3500X+RTX2060
İ310100F+1650 Super
10400F+5600XT
Abi bu üçünden biri olabilir.
Rx 5700XT Ekran Kartı Xt yi yazmayı unutmuşumBunların ikisi de işlemci.
Bütçe nedir, bütçenizi belirtmezseniz yardımcı olamayız . Eğer istenileni olabilecek en uygun fiyata sağlayacaksanız:Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
NOT: Bu konu ciddi bir konudur konunun dışında yorum yapmayın uyarı alırsınız.
Alıntıyı görüntüle
İtopya ile yapılıcaksa lütfen 1 saatte 47k kişinin linke tıklanılması göz önünde bulundurularak itopyanın server güçlendirmesi yapması veya 1000'in altında stok yapmaması veya en kötü herkesin 1 tane sipariş edebilmesi gerekir çünkü site yüzünden md2 yi kaçırdık kralArkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
NOT: Bu konu ciddi bir konudur konunun dışında yorum yapmayın uyarı alırsınız.
Alıntıyı görüntüle
RX 5700 XT Alınmaz.Rx 5700XT Ekran Kartı Xt yi yazmayı unutmuşum