Son ay içerisinde cayma bedeli olmuyor sanırım. Ben de son ay içindeyim cayma bedeli görünmüyor artık. Geçen ay görünüyordu, bir fatura tutarı kadar.Turkcell deyim tahhütümün bitimine 22 gün var, bu ne kadar cayma bedeli olduğunu nereden görebilirim?
Aynen, ben de Vodafone'a geçen sene Eylül ortası geçmiştim, bu aylarda tarifeler oluyor sonrasında hep yüksek fiyatlar.Genelde ağustos ayında böyle f/p tarifeler geliyor ondan sonra kol gibi geçiriyorlar bu aylarda yeni tarifeye geçmek en mantıklısı ben 500 lira ödedim taahüt cayma bedeli olarak aklınızda fiyat belirmesi açısından sizde bu fiyatlara yakın ödersiniz tt den vodafone a geçtim
Benim de 15 gün kaldı cayma bedeli görünmüyor tarife kısmında, uygulamadan bakabilirsin yine de.vodofone taahütüm 10 gün kaldı geçsem cayma bedeli ödermiyim?
Benim de 15 gün kaldı cayma bedeli görünmüyor tarife kısmında, uygulamadan bakabilirsin yine de.
benim 40 günü var iptal etmeye değer mi bilmiyorum 490tl giricek gözüküyor tarife aylık 490tl turkcellTahaddütün 5 ayı var ya
Bi heseplattır iptal ettir bence hocam paket bu fiyata cidden iyi aradaki farkı kapar fazlasıylabenim 40 günü var iptal etmeye değer mi bilmiyorum 490tl giricek gözüküyor tarife aylık 490tl turkcell
Son ayın ücretini kullanmasan da sözleşme olduğundan ödetir bozarsan, bu ayı kullandın sayılır zaten. Hesabını yap mantıklı gelirse geç.benim 40 günü var iptal etmeye değer mi bilmiyorum 490tl giricek gözüküyor tarife aylık 490tl turkcell
Böyle bi yazı göremedim ben ss atabilir misin40 gb olan tarife de her hafta espresso lab kodu hediye ediyor 130x4=520 lira ediyor tarife ücretsiz gelmiş oluyor
Prime a özel oluyor, bu pakette prime diye geçiyor. Esspresso lab türk Telekom yazınca detayları yazıyorBöyle bi yazı göremedim ben ss atabilir misin
Baktım bu ay sonmuş zaten o kampanyaPrime a özel oluyor, bu pakette prime diye geçiyor. Esspresso lab türk Telekom yazınca detayları yazıyor