Onu da inceledim, hesap ayaklarından kapatılıyor.Site güzel ama bir koruma olması lazım. Video sağ tık ile kaydedilebiliyor.
Onu da inceledim, hesap ayaklarından kapatılıyor.Site güzel ama bir koruma olması lazım. Video sağ tık ile kaydedilebiliyor.
2.5 tl paran hayırlı olsun1 saniyelik video hazırlasam sonra günde 50 kere onu oraya yüklesem
Botu nereden basabilirizKendime bot atsam sayar mı acaba
Orası da bende kalsınBotu nereden basabiliriz
Orası da bende kalsın
Bu arada site bozuk galiba video upload ederken 900 kbps hızla yüklüyorum (7 uploada denk gibi bişey) %5 %6 olunca karşıya aktarım kesiliyor 0 kbps hıza düşüyor ve devam etmiyor e posta yoluyla kendilerini yazdım umarım düzenlerler.
Hocam aynı sorun bende de vardı 100MB üstü problem çıkarıyor, Ben de sanal sunucu kiraladim vidolarimi 1Gpbs hızla oradan yüklüyorum.Bu arada site bozuk galiba video upload ederken 900 kbps hızla yüklüyorum (7 uploada denk gibi bişey) %5 %6 olunca karşıya aktarım kesiliyor 0 kbps hıza düşüyor ve devam etmiyor e posta yoluyla kendilerini yazdım umarım düzenlerler.
Papara bendede varda nerden çekcem parayı ?Alıntıyı görüntüle
4TL 5kr ödememi aldım. Ama videolarım sorundan ötürü silinmiş, ona rağmen ödeme yaptılar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Konuya cevap yazdığınız için takip ettiğinizi varsayıyor ve bilgilendirme amaçlı alıntı yapıyorum.
Kendime bot atsam sayar mı acaba
Mesaj göndermen gerekli playseye yePapara bendede varda nerden çekcem parayı ?
Alıntıyı görüntülePara nasıçekiliyo ke acep
Alıntıyı görüntüle
TamamdırMesaj göndermen gerekli playseye ye
Rica ederimTamamdır