Neler Yeni

Youtube konseptimi değiştirmelimiyim

bugraax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Buğra
merhabalar konseptim fps test yani örneğin gta 5 4070 super fps test gibi bu türde tr de çok fazla kanal yok ve bende bir kaç gün önce böyle bir şey yaptım. ama çok fazla oyun gerekiyor ve bendede para olmadığı için oyun alamam birde tabii ki internet. acaba konseptimi değiştirsem önerileriniz varmı?

Clayz

80+ Silver
merhabalar konseptim fps test yani örneğin gta 5 4070 super fps test gibi bu türde tr de çok fazla kanal yok ve bende bir kaç gün önce böyle bir şey yaptım. ama çok fazla oyun gerekiyor ve bendede para olmadığı için oyun alamam birde tabii ki internet acaba konseptimi değiştirsem öneriniz varmı?
boyle vıdeoalrı sunan cokca kanal var ve gayet pahalı oyunları kullanıyorlar yanı ıcerıgı degıstırmen fazlasıyla mantıklı olacaktır

bugraax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
boyle vıdeoalrı sunan cokca kanal var ve gayet pahalı oyunları kullanıyorlar yanı ıcerıgı degıstırmen fazlasıyla mantıklı olacaktır
sence içeriği ne yapmalıyım oyunlarla ilgili olmazsa 3 güne bırakıyorum.

Clayz

80+ Silver
sence içeriği ne yapmalıyım oyunlarla ilgili olmazsa 3 güne bırakıyorum.
hocam zaten era oyun devrı degıl yapay zeka ıle yt otomasyonu yap sureklı kanal ıcerıgı bul en az 3 4 kanala her gun vıdeo at ılla tutabılır

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,878
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
arkadaşa katılıyorum. yapay zeka ile video yapma gibi programların üyeliğini al ve onlara video yaptır.
videolar da böyle absürt felan olsun .

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
Mehmetcan
merhabalar konseptim fps test yani örneğin gta 5 4070 super fps test gibi bu türde tr de çok fazla kanal yok ve bende bir kaç gün önce böyle bir şey yaptım. ama çok fazla oyun gerekiyor ve bendede para olmadığı için oyun alamam birde tabii ki internet. acaba konseptimi değiştirsem önerileriniz varmı?
Yanlış anlama Ama zaten Seçtiğin Konsept'i seçmek bile çok saçma

Oyun fiyatları falan sorun değil Crack vs. İndirirsin en kötü, ki zaten anlmadığım aksine senin oyun fiyatı yerine sürekli Farklı testler yapabilmek İçin Farklı PC parçalarına sahip olman gerekiyor sen onları alacak parayı düşünmek yerine oyunu mu düşünüyorsun cidden ??

Neyse varsayalım her şeyi hallettim Yinede Tutmazdı kesinlikle öyle bir kanal çünkü senin dediğin gibi bir sürü öyle kanal var ve insanlar güven açısından gerek alıskanlık açısından Belli başlı 3 Kanalın testine güveniyor Zaten
Yani türkçe kanal yok demen ise zaten çok saçma çünkü Sence türkçe'ye mi gerek Var Kimse konuşmuyor zaten O videoyu açan Adamlar Sad çe FPS/watt veya X vs X gpu/CPU testine falan bakıyor Türkcelik bir olay yok

Kısaca zaten baştan bulduğun konsept çok saçma ve gereksiz Bu yüzden daha düzgün konsept bul

Öneri:
YouTube Short'ta BTS,Blackpink gibi Asyalı erkek ve kızların olduğu videolar milyonlarca izleniyor özelliklede küçük ve ergen kızlar tarafından Bu yüzeen bu tarz Asyalı Ünlü müzik grupları hakkında saçma Videolar çek Emin ol çok illa 1 videon tutar en az Sonra hızlıca artar

Mesela:
BTS Üyelerinin burçları nelerdir veya üyelerin sexy fotoları vs.
gibi saçma şeyler iste

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,233
Üyeler
170,991
Son üye
1yoshe
Top Bottom