merhabalar konseptim fps test yani örneğin gta 5 4070 super fps test gibi bu türde tr de çok fazla kanal yok ve bende bir kaç gün önce böyle bir şey yaptım. ama çok fazla oyun gerekiyor ve bendede para olmadığı için oyun alamam birde tabii ki internet. acaba konseptimi değiştirsem önerileriniz varmı?
Yanlış anlama Ama zaten Seçtiğin Konsept'i seçmek bile çok saçma
Oyun fiyatları falan sorun değil Crack vs. İndirirsin en kötü, ki zaten anlmadığım aksine senin oyun fiyatı yerine sürekli Farklı testler yapabilmek İçin Farklı PC parçalarına sahip olman gerekiyor sen onları alacak parayı düşünmek yerine oyunu mu düşünüyorsun cidden ??
Neyse varsayalım her şeyi hallettim Yinede Tutmazdı kesinlikle öyle bir kanal çünkü senin dediğin gibi bir sürü öyle kanal var ve insanlar güven açısından gerek alıskanlık açısından Belli başlı 3 Kanalın testine güveniyor Zaten
Yani türkçe kanal yok demen ise zaten çok saçma çünkü Sence türkçe'ye mi gerek Var Kimse konuşmuyor zaten O videoyu açan Adamlar Sad çe FPS/watt veya X vs X gpu/CPU testine falan bakıyor Türkcelik bir olay yok
Kısaca zaten baştan bulduğun konsept çok saçma ve gereksiz Bu yüzden daha düzgün konsept bul
Öneri:
YouTube Short'ta BTS,Blackpink gibi Asyalı erkek ve kızların olduğu videolar milyonlarca izleniyor özelliklede küçük ve ergen kızlar tarafından Bu yüzeen bu tarz Asyalı Ünlü müzik grupları hakkında saçma Videolar çek Emin ol çok illa 1 videon tutar en az Sonra hızlıca artar
Mesela:
BTS Üyelerinin burçları nelerdir veya üyelerin sexy fotoları vs.
gibi saçma şeyler iste