Yüksek kalitede M2 SSD önerisi

Pukican

80+
Reaksiyon skoru
63
Merhabalar sistemin için yüksek kalite M2 SSD bakıyorum MSI x870 tomahawk modeli anakarta sahibim aklımda Samsung 990 pro var dramlı ve uzun süre kullanım için ne önerirsiniz 7k üstüne çok çıkmak istemiyorum

990 Pro'dan iyisini bulamazsın yapıştır veya bir altına Kingston Renegade, Kingston KC300, Corsair MP600 PRO NH, XPG Gammix S70 Blade gibi ortalama-üst kalitede SSD'ler var.

daha iyisi varda Türkiye'de çok pahali kanka gene Samsunga kalırsın gen 5 alacaksan 9100 bak

Düşünülen model alınabilir.

daha iyisi varda Türkiye'de çok pahali kanka gene Samsunga kalırsın gen 5 alacaksan 9100 bak
Yurtdışından da alınmaz oldu mevcut yasalar ve vergilerle. Yurtiçi daha mantıklı şuan 9100 pro için. Ha ama bu fiyattan tabii ki alınmaz. Yurtdışı fiyatlarına yaklaşması lazım talep görmesi için. 250 dolarlık ürüne 350-400 dolar istiyorlar 2TB için, saçmalık.

Yurtdışından da alınmaz oldu mevcut yasalar ve vergilerle. Yurtiçi daha mantıklı şuan 9100 pro için. Ha ama bu fiyattan tabii ki alınmaz. Yurtdışı fiyatlarına yaklaşması lazım talep görmesi için. 250 dolarlık ürüne 350-400 dolar istiyorlar 2TB için, saçmalık.
yok kanka Seagate ömür ve garanti olarak en kalitelisi ülkemizde çok yok olanlarda alınmaz yani mantıklı olan 990 yani

kral hep deriz . gündelik kullanımda oyunda vs bişey değişmez ömrün uzun olur. ki ordaad aldığım en uyduruk ssd bile yıllar oldu 95 te sağlık olarak. kc 3000 yada experia pro gibi vs şeyler işini görür bence fazla yükselmeye gerek yok. bende yeni kc 3000 aldım . ömürlük diye o da yani. 2 tb alırsın mis gibi işte. 990lar vs de güzelde gerek yok bence. 2 tb fiyatına 1 tb almaya

Oyun için alıyorum gen5 önemli değil o yüzden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

KC3000 için yetkili satıcı göremedim şuanda

Hocalarım 1Tb almaya sonra yükseltmeye karar verdim gen4 takacağım zaten 990 pro ve kc3000 arasında 500 TL var Samsung alıp geçeyimmi kc3000 mi alayım 500 TL çok değil

Son düzenleme:

Hocalarım 1Tb almaya sonra yükseltmeye karar verdim gen4 takacağım zaten 990 pro ve kc3000 arasında 500 TL var Samsung alıp geçeyimmi kc3000 mi alayım 500 TL çok değil

990 Pro alınabilir.

Geri