Yurtdışından da alınmaz oldu mevcut yasalar ve vergilerle. Yurtiçi daha mantıklı şuan 9100 pro için. Ha ama bu fiyattan tabii ki alınmaz. Yurtdışı fiyatlarına yaklaşması lazım talep görmesi için. 250 dolarlık ürüne 350-400 dolar istiyorlar 2TB için, saçmalık.daha iyisi varda Türkiye'de çok pahali kanka gene Samsunga kalırsın gen 5 alacaksan 9100 bak
yok kanka Seagate ömür ve garanti olarak en kalitelisi ülkemizde çok yok olanlarda alınmaz yani mantıklı olan 990 yaniYurtdışından da alınmaz oldu mevcut yasalar ve vergilerle. Yurtiçi daha mantıklı şuan 9100 pro için. Ha ama bu fiyattan tabii ki alınmaz. Yurtdışı fiyatlarına yaklaşması lazım talep görmesi için. 250 dolarlık ürüne 350-400 dolar istiyorlar 2TB için, saçmalık.
Oyun için alıyorum gen5 önemli değil o yüzdendaha iyisi varda Türkiye'de çok pahali kanka gene Samsunga kalırsın gen 5 alacaksan 9100 bak
Oyun için alıyorum gen5 önemli değil o yüzden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
KC3000 için yetkili satıcı göremedim şuanda
Hocalarım 1Tb almaya sonra yükseltmeye karar verdim gen4 takacağım zaten 990 pro ve kc3000 arasında 500 TL var Samsung alıp geçeyimmi kc3000 mi alayım 500 TL çok değil
990 Pro alınabilir.Oyun için alıyorum gen5 önemli değil o yüzden
KC3000 için yetkili satıcı göremedim şuanda
Hocalarım 1Tb almaya sonra yükseltmeye karar verdim gen4 takacağım zaten 990 pro ve kc3000 arasında 500 TL var Samsung alıp geçeyimmi kc3000 mi alayım 500 TL çok değil