Yüksek ses kalitesine sahip kulaklık arıyorum

N-Ra

80+
Reaksiyon skoru
20
Bütçe
50000
Yüksek ses kalitesi ve estetik duruş öneml. Kulak üstü arıyorum önerdiğiniz kulaklık diğer önerilen kulaklıktan daha iyi olursa güzel olur ve önerdiğiniz kulaklığın görselini de paylaşabilirseniz 👌🏻 Bütçe 50K fakat artabilirde. Ayrıca kulak içi kulaklıklarada açığım

Yüksek ses kalitesi ve estetik duruş öneml. Kulak üstü arıyorum önerdiğiniz kulaklık diğer önerilen kulaklıktan daha iyi olursa güzel olur ve önerdiğiniz kulaklığın görselini de paylaşabilirseniz 👌🏻 Bütçe 50K fakat artabilirde. Ayrıca kulak içi kulaklıklarada açığım
Ne için kullanacaksınız? Dj veya müzikle ilgilenen birisi misin?

Ne için kullanacaksınız? Dj veya müzikle ilgilenen birisi misin?
Sadece şarkı veya müzik dinleyen birisiyim çalışırken bir şeyler dinlemeyi seviyorum fakat şu anda kullandığım anker Q35 yeterli değil

Troll dimi bu konu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

baba reckol kamil koc kulakligiyla muzuk yapiyo

Bütçeye sanırım yanlışlıkla 5k yapacağınıza 50k yapmışsınız oyuzden yanlış anlaşılma olmuş.

Evet mezeyi önermişti yapay zekada ama daha üstü var mı onu merak ediyorum çünkü uzun süreler kullanacağım
Türkiye'de şuan yok diye biliyorum. Zaten galiba en pahalı kulaklıkta bu. Belki 2.el sitelerinde yurtdışında getirilmiş üst versiyonlarını bulabilirsin ama garantisiz vs olacağı için önermem

Geri