Neler Yeni

Yurt dışı iphone kayıt etmeden kullanmak!

tab_enter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Tab+Enter
Evet böyle bir cihaz çıkmış. Malum kayıt ücretleri çok pahalandı. Gidip bu cihaz için telefon almanızı önermem çünkü fixlen me ihtimali var. Ama elinizde kapanmış bir yurtdışı telefon varsa tam size göre bir cihaz.
Ürünün linki:
İnceleme videosu:
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Abdullah Hacıgül ürünün inceleme videosunu çekebilir misin abi?

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,670
İsim
Sarp Yılmaz
Iphone 11 Pro alacak adamın kayıt yaptırtacak parası da vardır. Eğer yurt dışından SE 2020 aldıysan zaten salaktır. Ayrıca yasal bi olay da değil ve kullanışsız.

Hayır, çekmeyeceğine eminim.
Her şeye boş boş zam yapan 600TL olan kayıt ücretini 1700TL gibi fiyatlara yükselten ülke yöneticilerine bence bu yakışır hakettikleri bunu yapmak.

tab_enter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Tab+Enter
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Her şeye boş boş zam yapan 600TL olan kayıt ücretini 1700TL gibi fiyatlara yükselten ülke yöneticilerine bence bu yakışır hakettikleri bunu yapmak.
Boşver dostum. Bunun gibilerinle polemiğe girme hiç. Terbiyesiz biri olarak gördüm onu." Eğitim aile de başlar "

Son düzenleme:

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,670
İsim
Sarp Yılmaz
Üslubunu düzeltmeni öneririm.

Boşver dostum. Bunun gibilerinle polemiğe girme hiç. Terbiyesiz biri olarak gördüm onu." Eğitim aile de başlar "
Aynen hocam gerek yok 1800TL kayıt için ayarlayan yöneticileri savunuyor burada.
benim görüşüm bu kadar saçma sapan zamlar yapmasınlar ki insanlar buna mecbur kalmasın.

tab_enter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Tab+Enter
Aynen hocam gerek yok 1800TL kayıt için ayarlayan yöneticileri savunuyor burada.
benim görüşüm bu kadar saçma sapan zamlar yapmasınlar ki insanlar buna mecbur kalmasın.
Aynen öyle. Birkaç sene önce 500 müydü neydi. O kadar olsa gene alalım herkes alsın.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,797
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Beyler aliexpresste iphone 6 900tl alsam bununla kullansam olurmu?

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,797
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849

tab_enter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Tab+Enter
@OFERKAN konuma neden kızgın emojisi bıraktın?

Neden fixlensin ki?
Devlete kayıt yaptırmadan kullandığın için.

@MertÖzkaya06 ama 900tl alsanda en kötü tablet gibi kullanırsın ya da yanında ucuz bi telefon taşır ondan internet paylaşırsın.

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray

Olum la siz baya hükümete karşı nefret beşlemişsiniz xD. Yöneticileri nerede savunuyorum onu da anlamadım? Neyse siz hele bi 10.000TL biriktirin bi iphone almak için ondan sonra da mobil veri bile açamayın. Neyse siz de bunu hak ediyorsunuz zaten.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,670
İsim
Sarp Yılmaz
Olum la siz baya hükümete karşı nefret beşlemişsiniz xD. Yöneticileri nerede savunuyorum onu da anlamadım? Neyse siz hele bi 10.000TL biriktirin bi iphone almak için ondan sonra da mobil veri bile açamayın. Neyse siz de bunu hak ediyorsunuz zaten.
Böyle yöneticilere sevgi beslemek ne mümkün.
Ayrıca biriktirmeme gerek yok fakat 10k parayı telefona vermeyi mantıklı bulmuyorum zaten.

ygkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
Yağız Gölge
4 Sene önce 150 TL'ye kayıt etmiştim sanırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,499
Üyeler
168,143
Son üye
cifcenes
Top Bottom