Neler Yeni

Zam vergi vergi ama yeter

HyperLeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Ali Demir Alpay
Bu hükümete py verenlerin çoğu ülkenin ekonomisi kalkti, ayasofya açildi diyor ulan bre k.... Bunun halka bir faydası oldumu? Yok olmadı o zmaan niye oy veriyorsun. Falan filan bu devletin bu kadar oy kazanmasinin nedeni tamamiyle din

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,808
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Beton yerine yapılabilir 83 milyon insan agaçlarda mı kalacak
Yapılsın diyoruzda
*-p yüzünden patlattıkları boruların parasını ödedik
ve boş boş kaldırım yapıyorlar (Ve Kaldırım varken yaptılar )etrafı batırdılar arabalar bile zor geçiyor
HEP O *-P Yüzünden

OFERKAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Osman Furkan Erkan
Yapılsın diyoruzda
*-p yüzünden patlattıkları boruların parasını ödedik
ve boş boş kaldırım yapıyorlar (Ve Kaldırım varken yaptılar )etrafı batırdılar arabalar bile zor geçiyor
HEP O *-P Yüzünden
Tam anlamadım olayı ama canın sağolsun

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,808
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
Steam
#Samsunlu
Tam anlamadım olayı ama canın sağolsun
kısaca
kaldırım varken söküp yenisini yapıyorlar bu da boşa para harcanması demek
sonra vergiler neden artıyor
bu yüzden --- yi eleştiriyorum

Restorgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yusuf
Allah Allah ne bencilsiniz . Ne güzel imamoğlu başkanımız kişi başı bir öğünlüğü 6.000tl olan yemek vermiş. Ne yapsınlar yani rezil mi olsunlar diğer ülkelere (!)
Mesaj otomatik birleştirildi:

*Gençliğimi hapiste geçirmek istemediğim için değiştirdim yorumu*
*Gençliğimi hapiste geçirmek istemediğim için değiştirdim yorumu*

Son düzenleme:

OFERKAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Osman Furkan Erkan
Bu hükümete py verenlerin çoğu ülkenin ekonomisi kalkti, ayasofya açildi diyor ulan bre k.... Bunun halka bir faydası oldumu? Yok olmadı o zmaan niye oy veriyorsun. Falan filan bu devletin bu kadar oy kazanmasinin nedeni tamamiyle din
Halka faydası var ya da yok sen belki 20 yaşındasın veya 10 neyse artık belki senin görmediğin olaylar yaşandı belki önceden çok daha kötüydü olaylar fakirlik vardı. Çöpler günlerce toplanmiyordu. Özgür insan istediğine verebilir. Sen gelip dinle birleştiriyorsun. Evet dinle de ilgili olabilir. her şey para değil liyakat var

kısaca
kaldırım varken söküp yenisini yapıyorlar bu da boşa para harcanması demek
sonra vergiler neden artıyor
bu yüzden --- yi eleştiriyorum
Ama sen dedinki heryer beton evet bazı gereksiz harcalamalr oluyor hatta çok oluyor ama mesele kanada dünyanın yüzölçümü bakımından en büyük 2. Ülkesi 30 40 milyon insan yaşıyor. Kanadaya göre kaç kat küçük olmamıza rağmen 2 katı nüfus var. Bina yapmak zorundasın. Evet kanadada her yer doğal evler tek katlı ama bina yapmaktan başka çare yok

drep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Yüşa
Dedikleniz kimine göre doğru kimine göre yanlış olabilir ancak ben buraya şahsen siyasetden uzaklaşmak için vs geliyorum insanlara yardımcı olmaya geliyorum böyle konuları gördükçe bu forumlardan sıkılıyorum. Lütfen artık şöyle konulara biraz daha el atalım.

Abdullah abi seni çok seviyorum bu forumun böyle olmasını istemem.

@Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz @White Ravens @mertkuskapan

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Bütçe koydum telefon için arkadaş bütçeye ulaştım telefonun fiyatı arttı, bütçeyi arttırdım vergiler zamlandı. Kafamı yere vuracağım ama yeter bir yere kadar.
İşte coğrafya kederdir dostum. Bu böyle gidecek. 2023 te değişecek ama 1 yıl boyunca daha devam edecek. Durumların 2024-2025 gibi düzeleceğini tahmin ediyorum.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,808
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
Steam
#Samsunlu
Halka faydası var ya da yok sen belki 20 yaşındasın veya 10 neyse artık belki senin görmediğin olaylar yaşandı belki önceden çok daha kötüydü olaylar fakirlik vardı. Çöpler günlerce toplanmiyordu. Özgür insan istediğine verebilir. Sen gelip dinle birleştiriyorsun. Evet dinle de ilgili olabilir. her şey para değil liyakat var
şu atatürkten sonra fazla düzgün insanlar iktidar olmadı (Nadirde olsa vardır

Ama sen dedinki heryer beton evet bazı gereksiz harcalamalr oluyor hatta çok oluyor ama mesele kanada dünyanın yüzölçümü bakımından en büyük 2. Ülkesi 30 40 milyon insan yaşıyor. Kanadaya göre kaç kat küçük olmamıza rağmen 2 katı nüfus var. Bina yapmak zorundasın. Evet kanadada her yer doğal evler tek katlı ama bina yapmaktan başka çare yok
Kaldırım var ve yıkıp yeniden oluyor Neresi mantıklı?
Olsa bile ülkenin ekonomisi çok iyi değil 10 numara ekonomimiz olur ondan sonra kaldırım yıkıp yenisi yapılır

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Beton yerine yapılabilir 83 milyon insan agaçlarda mı kalacak
Ağaçlarda kalmasına gerek yok şimdi bir şey derdim de sana yasa fln çıktı. Ya adamlar yangın süsü verip 5 yıldızlı oteller, evler, konutlar yapıyor, bunu görmek için süper ultra zeka olmak lazım değil ki? Açın gözünüzü artık açın o kadar gereksiz ev var ki, yeşil alanlar giderek tükeniyor.

OFERKAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Osman Furkan Erkan
şu atatürkten sonra fazla düzgün insanlar iktidar olmadı (Nadirde olsa vardır

Kaldırım var ve yıkıp yeniden oluyor Neresi mantıklı?
Olsa bile ülkenin ekonomisi çok iyi değil 10 numara ekonomimiz olur ondan sonra kaldırım yıkıp yenisi yapılır
Brom kendinle celisiyorsun ya dedinki beton yapılıyor her yere. Şimdi de diyon olan kaldırım yıkıldı yeniden yapıldı. Bu değişim olmuş . Tamam gereksiz şeylerin yapıldığını söyledim sana . Rica ediyorum güzel oku

Top Bottom