Neler Yeni

Zayıfım helppp (Nasıl Kilo Alırım?)

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
Dostum bende aynı durumdayım et yemeyen ben et yemeye başladım vs ama alamadım, bence bunun çözümü düzenli yemek. En iyisi bir diyetisyene başvur.

ThreateNN

80+
En İyi Cevap
1
Bende aynı durumdaydım boyum 180 50 kiloydum diyetisyene gittim kan tahlili falan yaptı bir şey çıkmadı değerlerim normaldi bir karışım önermişti onu yaptım 5 ayda 5 kilo aldım 55 kiloda sabitlendim şuan daha da alamadım. Zayıf olmak zor hâlâ almaya çalışıyorum ama alamadım. Diyetisyene git bence.

mehmetekn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Mehmet
Dostum bende aynı durumdayım et yemeyen ben et yemeye başladım vs ama alamadım, bence bunun çözümü düzenli yemek. En iyisi bir diyetisyene başvur.
aha bu ben eskiden bende böyleydim ama artık çok yiyom

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,290
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
ne bulursan ye en iyisi. ben diyetisyene gittim 1 ay sonra 1-2 kilo anca aldım JSAFKASF
geçen sene ramazanda oruç tutarken kilo aldım 45 kilo falandım 50 oldum şuan 53-54 falanım yaşım yıl olarak 18
Mesaj otomatik birleştirildi:

boyum 168 faln

mehmetekn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Mehmet
Bende aynı durumdaydım boyum 180 50 kiloydum diyetisyene gittim kan tahlili falan yaptı bir şey çıkmadı değerlerim normaldi bir karışım önermişti onu yaptım 5 ayda 5 kilo aldım 55 kiloda sabitlendim şuan daha da alamadım. Zayıf olmak zor hâlâ almaya çalışıyorum ama alamadım. Diyetisyene git
çevremdekiler diyetisyene gitsen bile pek bişi olmicak dedi bende saldım gitmeyi diyorlar baban da senin zamanında böyleydi sonradan aldı kilo ama ya ben alamassam diye çok korkuyorum

O zaman kilo alamazsın kanka
knk spor salonuna gitcem ama orada sorun yok o sadece ev için geçerli olan bişi bide biraz kalabalığız rahat olamam

ne bulursan ye en iyisi. ben diyetisyene gittim 1 ay sonra 1-2 kilo anca aldım JSAFKASF
geçen sene ramazanda oruç tutarken kilo aldım 45 kilo falandım 50 oldum şuan 53-54 falanım yaşım yıl olarak 18

boyum 168 faln
boyuna göre bak belki normaldir ben berbatım ya

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,365
İsim
Arda Gezer
arkadaşlar boyum 1.80 ama boyuma göre kilom baya düşük yapabileceğim onerebileceğiniz ne var yardımcı olursanız sevinirim. Spora en kısa zamanda başlıcam.

önüme gelen herşeyi yiyiyorum hiçbişeyi ayırmıyrum bu arada
Spor + Bol Yemek sihirli bir çözümü yok maalesef bulk programları bak internetten illaki vardır bütçene uygun

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,290
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
çevremdekiler diyetisyene gitsen bile pek bişi olmicak dedi bende saldım gitmeyi diyorlar baban da senin zamanında böyleydi sonradan aldı kilo ama ya ben alamassam diye çok korkuyorum

knk spor salonuna gitcem ama orada sorun yok o sadece ev için geçerli olan bişi bide biraz kalabalığız rahat olamam

boyuna göre bak belki normaldir ben berbatım ya
öyle deme boyum daha yeni uzamaya başladı 9. sınıftayken boyum 1.40 falandı :D

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,393
İsim
berk
Sandığından az yiyorsundur yediklerini yaz bir günlük internetten grama göre kalorilerine vs bak hesapla. Yaş kilo ve aktifliğe göre kalori ihtiyacını hesaplayan bir sitede ihtiyacını hesapla ihtiyacın yaklaşık 300kalori üstünde yemeye çalış + spor yap alırsın kilo.
300?

-CrawL

80+ Gold
spora başla günlük kalori ihtiyacını hesapla atıyorum günlük kalori ihtiyacın 2500 ise sen günde 3000Kalori al ve bu 3000kaloriyi temiz besinlerden al makroları güzel olsun gidipte abur cubur gibi şeylerden alma o 3000kaloriyi. dediğim gibi günlük kalori ihtiyacından +500Kalori fazla kalori alırsan 1ay içinde 2.1Kg civarı bir kilo alırsın hemde göbeğe değilde kaslara alırsın.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,639
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bende öyleyim 186 boy 55 kilo 24 yaş

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,376
İsim
Ahmet Sevinç
arkadaşlar boyum 1.80 ama boyuma göre kilom baya düşük yapabileceğim onerebileceğiniz ne var yardımcı olursanız sevinirim. Spora en kısa zamanda başlıcam.

önüme gelen herşeyi yiyiyorum hiçbişeyi ayırmıyrum bu arada
git mc e 2 ayda ben ol

mehmetekn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Mehmet
Top Bottom