O zaman kilo alamazsın kankaevde yapamam be pc başından kalkmaya üşenirim
çevremdekiler diyetisyene gitsen bile pek bişi olmicak dedi bende saldım gitmeyi diyorlar baban da senin zamanında böyleydi sonradan aldı kilo ama ya ben alamassam diye çok korkuyorumBende aynı durumdaydım boyum 180 50 kiloydum diyetisyene gittim kan tahlili falan yaptı bir şey çıkmadı değerlerim normaldi bir karışım önermişti onu yaptım 5 ayda 5 kilo aldım 55 kiloda sabitlendim şuan daha da alamadım. Zayıf olmak zor hâlâ almaya çalışıyorum ama alamadım. Diyetisyene git
knk spor salonuna gitcem ama orada sorun yok o sadece ev için geçerli olan bişi bide biraz kalabalığız rahat olamamO zaman kilo alamazsın kanka
boyuna göre bak belki normaldir ben berbatım yane bulursan ye en iyisi. ben diyetisyene gittim 1 ay sonra 1-2 kilo anca aldım JSAFKASF
geçen sene ramazanda oruç tutarken kilo aldım 45 kilo falandım 50 oldum şuan 53-54 falanım yaşım yıl olarak 18
Mesaj otomatik birleştirildi:
boyum 168 faln
Spor + Bol Yemek sihirli bir çözümü yok maalesef bulk programları bak internetten illaki vardır bütçene uygunarkadaşlar boyum 1.80 ama boyuma göre kilom baya düşük yapabileceğim onerebileceğiniz ne var yardımcı olursanız sevinirim. Spora en kısa zamanda başlıcam.
önüme gelen herşeyi yiyiyorum hiçbişeyi ayırmıyrum bu arada
öyle deme boyum daha yeni uzamaya başladı 9. sınıftayken boyum 1.40 falandıçevremdekiler diyetisyene gitsen bile pek bişi olmicak dedi bende saldım gitmeyi diyorlar baban da senin zamanında böyleydi sonradan aldı kilo ama ya ben alamassam diye çok korkuyorum
knk spor salonuna gitcem ama orada sorun yok o sadece ev için geçerli olan bişi bide biraz kalabalığız rahat olamam
boyuna göre bak belki normaldir ben berbatım ya
300?Sandığından az yiyorsundur yediklerini yaz bir günlük internetten grama göre kalorilerine vs bak hesapla. Yaş kilo ve aktifliğe göre kalori ihtiyacını hesaplayan bir sitede ihtiyacını hesapla ihtiyacın yaklaşık 300kalori üstünde yemeye çalış + spor yap alırsın kilo.
git mc e 2 ayda ben olarkadaşlar boyum 1.80 ama boyuma göre kilom baya düşük yapabileceğim onerebileceğiniz ne var yardımcı olursanız sevinirim. Spora en kısa zamanda başlıcam.
önüme gelen herşeyi yiyiyorum hiçbişeyi ayırmıyrum bu arada