Neler Yeni

❌İndirim Bitti! zowie benq xl2411k 2746 TL

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ben test edene kadar ön yargılıydım IPS daha iyi geliyordu.Test ettikten sonra Zowie dışında monitör bakmıyorum.İlerde param olursa 240 lığını alıcam.
İps daha iyi renk doygunluğu açısından bunu veriler dahi söylüyor tn tek artısı iyi tepkimeye sahip o yüzden Espor yapanlar tn Panel alıyor normal ev kullanıcısının tn panel tercihi pek olmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ips ve göz yoruyor çok ya gerçekten. Ama renkliliği bambaşka
O zaman Va Panel sana en Uygun olanı

SadeceSeyf

80+ Gold
İps daha iyi renk doygunluğu açısından bunu veriler dahi söylüyor tn tek artısı iyi tepkimeye sahip o yüzden Espor yapanlar tn Panel alıyor normal ev kullanıcısının tn panel tercihi pek olmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

O zaman Va Panel sana en Uygun olanı
Onda da çok.fazla ghosting var dnnd

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,336
İsim
Kadir
Çerçeve çok kalın tn Panel alınmaz çerçeve mı izlicen oyunu mu oynican
Bu monitörü ben Abdullah paylaştığında almıştım çerçeve cidden çok kalın panelinin renk kalitesi VA panale yakın o bile sırıtmıyor ama çerçeve cidden sırıtıyor FPS oyuncuları için iyi özellikleri var da pek bana göre gelmeyince satmıştım :) Bu fiyata alınabilir ama

Son düzenleme:

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bu monitörü ben Abdullah paylaştığında almıştım çerçeve cidden çok kalın panelinin renk kalitesi VA panale yakın o bile sırıtmıyor ama çerçeve cidden sırıtıyor FPS oyuncuları için iyi özellikleri var da pek bana göre gelmeyince satmıştım :)
Knka 24 inç de kalın çerçeveli gerçekten iyi olmuyor ekran iyice ufaliyor

Veysel35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Veysel Tunç
Tn panel kullandım 2 sene 0 sıkıntı. Miss gibi oyun deneyimi. Bu kadar gömmenize gerek yok. Fiyat olarak daha fazla çıkamıyorsanız bence alınabilir. Yok alamam diyorsanız 2900e Pckolik'te ips 165hz var

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Tn panel kullandım 2 sene 0 sıkıntı. Miss gibi oyun deneyimi. Bu kadar gömmenize gerek yok. Fiyat olarak daha fazla çıkamıyorsanız bence alınabilir. Yok alamam diyorsanız 2900e Pckolik'te ips 165hz var
Ben panelden çok çerçeveye taktım birde bütün panel çeşitlerini çok kez uzun zaman kullandım içlerinde tn gerçekten renk yok be knka çok soluk

sfa_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Safa Taş
Alınır mı arkadaşlar kararsız kaldım bu fiyatları önümüzdeki sene göremeyiz gibi geliyor

Transcontinental

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
631
İsim
Mahir
Alınır mı arkadaşlar kararsız kaldım bu fiyatları önümüzdeki sene göremeyiz gibi geliyor
Sadece valo cs gibi oyunlar oynuyorsan alınır. Ama hikayeli oyun da oynayacaksan tavsiye etmem. Renkler ips panele göre çok kötü.

sfa_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Safa Taş
Stok bitmişti geri gelince aldım cs go ağırlıklı oynuyorum 12 senelik 19" lg monitörden sonra ne kadar kötü gelebilir : )

zuWun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
MY
4k olmuş fiyati, nasıl geri geldi stok göremedim ben

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular