ARTIK FAN DEĞİLİM
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,870
Ben sadece cs valo oynicam diyenler alsın tn panel film izlerken niye siyahlar siyah değil niye mor pembe gibi demeyin sonra
O monitörden geçiş yapıyorsan zaten çağ atlayacaksınStok bitmişti geri gelince aldım cs go ağırlıklı oynuyorum 12 senelik 19" lg monitörden sonra ne kadar kötü gelebilir : )
Ürünü iki adet ekliyor kendi kendine alamıyorum inanılmazstok tekrar geldi
![]()
Benq Zowie XL2411K 24 Zoll 144Hz Gaming Monitor 1Ms HDMI Freesync Displayport E-Spor Fiyatı
BENQ Zowıe Xl2411k 24 Inç 144hz 1ms Full Hd Tn Dyac Pivot Gaming Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Şu an piyasada en ucuz 4k bu arada,Adamlar IPS VE VA Gaming için uygun değil diye 360HZ TN Panel yaptılar, Dyac diye teknolojiyi ve en hızlı paneli tasarladılar.
Adam gelmiş burada TN Leş diyor, Aynen bro F16'nın pilot koltuğuda F35 kadar konforlu değil sen git planörlü uçakta şarabını iç.
Alacaklar arkadaşlar, dünyanın en hızlı 1080P 144HZ monitörü budur. Piyasası çok iyidir, Beğenmeyen VA Panel 4MS pivot olmayan Rampage ve Gampower'lara bakalabilir.
2500 tl indirim uyguluyor sonra bi sıkıntı yok . Siparişlerim kısmında öyle görünüyor bende deBenim anlamadığım almak istiyorum, sepete ekleyince 5246 TL oluyor, sepet bomboş. Sayfa yeniledim yine aynı.
Alabilen var mı?