- Reaksiyon skoru
- 880
2-3 bin ayarla hayatının pcsini toplayalım
Bende para harcamadım ama +7 yi bastım kafa rahat karşı taraf e-sporcu bile olsaP2w oyunu çıldırmak istiyorsan oyna Mt2 de iteme + basma gibi silaha para basıp+ basıyorlar 1 mermiye one tap yiyon stres atmak değil daha çok strese girmek istersen oyna
o olmuyor metekralda ben çok denedim2-3 bin ayarla hayatının pcsini toplayalım
Hocam zaten pc alacağım sağ olun gelecek ay teslim alacağım valo oynarım2-3 bin ayarla hayatının pcsini toplayalım
Oynanmaz dostum cs1.6 serverlerde takıl daha iyi jailbreak falan atarsınBende para harcamadım ama +7 yi bastım kafa rahat karşı taraf e-sporcu bile olsa
Hocam korsandan korkuyorum virüs riski çokOynanmaz dostum cs1.6 serverlerde takıl daha iyi jailbreak falan atarsın
Steamda satılıyordu sanirim5 ordan al ne kadar bilmiyorum şuanHocam korsandan korkuyorum virüs riski çok
cs1.6 indir yaz ilk çıkan siteden indirHocam korsandan korkuyorum virüs riski çok
Hocam pc de önemli bilgiler var bütün şifreler her şey var bir hacker girse hayatım kayarcs1.6 indir yaz ilk çıkan siteden indir
Hocam zaten pc alacağım o zaman valo oynuyacağım gerek yok benceSteamda satılıyordu sanirim5 ordan al ne kadar bilmiyorum şuan
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ce-gtx-1050-aero-itx-2g-ocv1-1237118825/detay beyler biliyorum biri İstanbul biri ankara anca bu kadar oluyoro olmuyor metekralda ben çok denedim![]()
Sen en iyisi mobil oyun oyna PC alana kadarHocam pc de önemli bilgiler var bütün şifreler her şey var bir hacker girse hayatım kayar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam zaten pc alacağım o zaman valo oynuyacağım gerek yok bence
Hocam pc aldım gelecek ay teslim alacağım diyorumhttps://www.sahibinden.com/ilan/iki...ce-gtx-1050-aero-itx-2g-ocv1-1237118825/detay beyler biliyorum biri İstanbul biri ankara anca bu kadar oluyor
Oda yokki telefonum yok nokia n8 var birde tuşlu var tablet desen tab 3 liteSen en iyisi mobil oyun oyna PC alana kadar
Google play vardır tablette aç oyna ordanHocam pc aldım gelecek ay teslim alacağım diyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Oda yokki telefonum yok nokia n8 var birde tuşlu var tablet desen tab 3 lite