kod sınırlı sayıdaymış 1000 yani. bugün 200 den fazla ürün satıldı gibi. öncesi de 100 olsa 700 falan kalmıştır. kupon bitmesine. o akvaryum kasa siyahı gelirse ve kupon olursa bende onu alırımAlınmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şu BJK25 bitmesinde bi KB904L alayim
DPI ile iyi olmasının ne alakası var ki. 20 bin dpi mı kullanacaksınız?Ben aldım hocam. Bu fiyata 20000dpi iyi duruyordu. Kablolu fiyatına kablosuz.
Hocam sizce beyaz olanı alınır mı? Benim de aklımda siyah olani kaldi ama gelmez gibikod sınırlı sayıdaymış 1000 yani. bugün 200 den fazla ürün satıldı gibi. öncesi de 100 olsa 700 falan kalmıştır. kupon bitmesine. o akvaryum kasa siyahı gelirse ve kupon olursa bende onu alırım![]()
Onu biliyorum, o yüzden sıkıntı ettimkod sınırlı sayıdaymış 1000 yani. bugün 200 den fazla ürün satıldı gibi. öncesi de 100 olsa 700 falan kalmıştır. kupon bitmesine. o akvaryum kasa siyahı gelirse ve kupon olursa bende onu alırım![]()
beyazın ucu açık kalmış stoğu mu kaldıHocam sizce beyaz olanı alınır mı? Benim de aklımda siyah olani kaldi ama gelmez gibi
Olabilir belkiDPI ile iyi olmasının ne alakası var ki. 20 bin dpi mı kullanacaksınız?
Yok ben aldım da ona göre iptal edicem iyi degilsebeyazın ucu açık kalmış stoğu mu kaldı![]()
havit geçmiş indirimlerinde gamer koltuğunda 2 hafta üst, üste farklı renk sattılarYok ben aldım da ona göre iptal edicem iyi degilse
Sırf şu yorumdan dolayı iptal edip siyah kasayı bekliycemhavit geçmiş indirimlerinde gamer koltuğunda 2 hafta üst, üste farklı renk sattılar
ilk kırmızı koltuk, diğer hafta siyah koltuk, sonra ki hafta veya ondan sonrakinde ise rgb koltuk.
bence haftaya siyah kasa gelir. bu haftanın ürünleri hep beyazdı.
bu arada gamer koltuğunda 2 hafta üst, üste farklı renk sattılar
ilk kırmızı koltuk, diğer hafta siyah koltuk, sonra ki hafta veya ondan sonrakinde ise rgb koltuk.
bence haftaya siyah kasa gelir. bu hafta hep beyazdı.
bende bekleyecem. siyahın stoğu var sitelerinde. haftaya da siyah temalı ürünler gelir artıkSırf şu yorumdan dolayı iptal edip siyah kasayı bekliycem
indirim kodu ile 1200 tl.birde alınır mı bana kulaklık lazım1600 değil miydi o?