🔥İndirim Proteinocn %35 indirim + %20 kod

Efsane Kasım ayağına indirim yapmışlar markaya karşı kin/nefret var ama ben iyi olduğunu düşünüyorum. İndirim linki bırakıyorum.
%20 indirim kodu ; EFSANE

Günlük ihtiyaç larımı karşılaması in hangi paketi almjm lazım yani ben şimdi koşuya başlıyacağım kilom var fazladan.o yüzden eksikleri takviye yle kapatmak istiyorum

Günlük ihtiyaç larımı karşılaması in hangi paketi almjm lazım yani ben şimdi koşuya başlıyacağım kilom var fazladan.o yüzden eksikleri takviye yle kapatmak istiyorum

Hocam benim tavsiye vermem çok doğru olmaz bilen birine danışmanız daha iyi olur

Abi fiyatlar diğer markalara göre aşırı aşırı ucuz o yüzden insan işkilleniyor, ya gerçekte supplementler uygun ve markalar pahalıya satıyor yada bu marka içeriği sahte ürün satıyor ama aşırı güçlü olduğu için millet ifşalamaya gücü yetmiyor.
asiri ucuz degil hocam ortalama fiyatlar hatta bazilarina gore pahali bile normalde

Sürümden kazanıyorlar öneririm ihtiyacınız varsa alabilirsiniz

Hocam açık kapatmaktan ziyade kalori açığı yaratmanız lazım. Sağlıklı bir diyet uygulayıp, KG başına 1-2GR arası protein alıp, günlük 200-400Cal kalori açığı yaratırsanız sağlıklı bir şekilde kilo verirsiniz. Kendimde aynısını uyguladım. Protein tozu, creatine ve kafein (preworkout) en çok işime yarayan besin takviyeleri oldu.

Aga protein tozu değil zaten günlük vitamin ihtihyaçları işte omega 3 fln orda var bilmene amino asidi fln

Ne istediğine göre değişir hocam omega 3 , vitamin d , önerimdir. L-carnitine tavsiye etmem

Hocam açık kapatmaktan ziyade kalori açığı yaratmanız lazım. Sağlıklı bir diyet uygulayıp, KG başına 1-2GR arası protein alıp, günlük 200-400Cal kalori açığı yaratırsanız sağlıklı bir şekilde kilo verirsiniz. Kendimde aynısını uyguladım. Protein tozu, creatine ve kafein (preworkout) en çok işime yarayan besin takviyeleri oldu.
Hangi paketi almamı önerirsin

BCAA kullanımı biraz şişirilmiş gibi geliyor ama, paket olduğu için bedavadan daha ucuza geliyor içindeki bcaa :)
https://proteinocean.com/fitness-paketi-large

Kendi paketimi yapacağımm derseniz;

Aromaları rasgele seçtim.

Lansmandan alabilirsin alacağın şeyleri ciddi indirim oluyor. Sadece vitamin alcaksan da ki ağırlık kaldirmayacaksan böyle yap.eczaneden de alabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,767
Üyeler
190,801
Son üye
SEASKYE
Geri