🔥İndirim Amazon Prime Yarın 11:11'de 3.000/1.000 TL Kupon

Yeni indirim arayan yok. Anca geyik, konuları pompik.

Meraklıları, ÜÇÜNBİRİ'ini alır inşallah.

Ekler

• ÜÇÜNBİRİ.webp
    ÜÇÜNBİRİ.webp
    80.4 KB · Hit: 117
Sadece mobilde mi geçerli SUPER1000 kodu alanlar nereden aldılar

Şakasız 20 kere denedim ama çalışmadı.
Tam vazgeçiyordum ama birde baktım ki almak istediğim makine kuponla aynı anda 2 bin indirime girmiş hemen sepete ekleyip aldım.
Ben 1000 lira ucuza almaya çalışırken 2 bin indirimle geldi :D
Makine totalde 13 bine geldi 9 taksitle.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam extra bakiyeniz mi vardı 5000 TL düşmüş gözüküyor. Bende ek 1500 indirimle 16 küsüre geliyordu.

Hocam extra bakiyeniz mi vardı 5000 TL düşmüş gözüküyor. Bende ek 1500 indirimle 16 küsüre geliyordu.
Evet hocam onu görmedim :(. Görsem de kullanamazdım super1000'den ban yemiştim.

Ben ban yememe rağmen kullanabildim la garip, full böyle spamladım ama her 3-4 denemede 1 f5 attım birinde oldu aldım makineyi.

Philips'te denedim yeni kuponu olmadı ama Delonghi'de oldu.

1762877010605.webp

En fazla bu kadar düştü olduğu kadar dfdsfsd

Baya güzel bir lego hocam hayırlı olsun bende geçen sene almıştım şimdide bunu aldımda anlık aceleyle bilemedim
Hayırlı olsun. Sizin ki de güzel. Bir de Dune ornithopter alasım var :)).

Evet hocam onu görmedim :(. Görsem de kullanamazdım super1000'den ban yemiştim.
Ya eşim çok istiyor geçen hafta Trendyol'dan aldım 9999'a iptal edildi THH verdim. Ancak ondan sonra geçenlerde yine 9999'a 3000 serisi geldi 5000 kadar iyi değil biliyorum ama onu aldım. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum, şaşırdım vallahi.

5000 mi 1500 mü kaç lira indirim oldu bi anlayamadım gitti üçüncü de ne olacakmış belli mi ona göre hesap açacagım

İptal edip tekrar aldım. Bedava fiyata geldi valla :peped: :peped: :peped: :peped: :peped: :peped:.

1762877747009.webp

o fiyatın üstüne kupon kullanılıyor işte neyi anlamadın

Alıntıyı görüntüle

H.o bi orta şekerli kahveni alırız artık 😁

11KASIM1500 kodunu denedin mi hocam? Sepete birsey daha ekledim almak için ama hata veriyor yine.

Ben ban yememe rağmen kullanabildim la garip, full böyle spamladım ama her 3-4 denemede 1 f5 attım birinde oldu aldım makineyi.

Philips'te denedim yeni kuponu olmadı ama Delonghi'de oldu.

Alıntıyı görüntüle

En fazla bu kadar düştü olduğu kadar dfdsfsd

Ya eşim çok istiyor geçen hafta Trendyol'dan aldım 9999'a iptal edildi THH verdim. Ancak ondan sonra geçenlerde yine 9999'a 3000 serisi geldi 5000 kadar iyi değil biliyorum ama onu aldım. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum, şaşırdım vallahi.

Ben denedim 1500 kodunu ama olmadı bende kaçırmamak için direkt bu fiyattan aldım. Kaçırmamak lazım. Bu fiyata 5400 serisi falan var.

Geri