bu seferki indirim 1500 tl miydi 3000 e
bu seferki indirim 1500 tl miydi 3000 e
Hocam extra bakiyeniz mi vardı 5000 TL düşmüş gözüküyor. Bende ek 1500 indirimle 16 küsüre geliyordu.Şakasız 20 kere denedim ama çalışmadı.
Tam vazgeçiyordum ama birde baktım ki almak istediğim makine kuponla aynı anda 2 bin indirime girmiş hemen sepete ekleyip aldım.
Ben 1000 lira ucuza almaya çalışırken 2 bin indirimle geldi
Makine totalde 13 bine geldi 9 taksitle.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Evet hocam onu görmedimHocam extra bakiyeniz mi vardı 5000 TL düşmüş gözüküyor. Bende ek 1500 indirimle 16 küsüre geliyordu.
Ben ban yememe rağmen kullanabildim la garip, full böyle spamladım ama her 3-4 denemede 1 f5 attım birinde oldu aldım makineyi.ban yemiştim.
Hayırlı olsun. Sizin ki de güzel. Bir de Dune ornithopter alasım varBaya güzel bir lego hocam hayırlı olsun bende geçen sene almıştım şimdide bunu aldımda anlık aceleyle bilemedim
LEGO® Star Wars™ R2-D2™ 75379-10 Yaş ve Üzeri Star Wars Sevenler için Yaratıcı Oyuncak Yapım Seti (1050 Parça) : Amazon.com.tr: Oyuncak
LEGO® Star Wars™ R2-D2™ 75379-10 Yaş ve Üzeri Star Wars Sevenler için Yaratıcı Oyuncak Yapım Seti (1050 Parça) : Amazon.com.tr: Oyuncakamzn.eu
Ya eşim çok istiyor geçen hafta Trendyol'dan aldım 9999'a iptal edildi THH verdim. Ancak ondan sonra geçenlerde yine 9999'a 3000 serisi geldi 5000 kadar iyi değil biliyorum ama onu aldım. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum, şaşırdım vallahi.Evet hocam onu görmedim. Görsem de kullanamazdım super1000'den ban yemiştim.
Ben denedim 1500 kodunu ama olmadı bende kaçırmamak için direkt bu fiyattan aldım. Kaçırmamak lazım. Bu fiyata 5400 serisi falan var.
H.o bi orta şekerli kahveni alırız artık![]()
11KASIM1500 kodunu denedin mi hocam? Sepete birsey daha ekledim almak için ama hata veriyor yine.
Ben ban yememe rağmen kullanabildim la garip, full böyle spamladım ama her 3-4 denemede 1 f5 attım birinde oldu aldım makineyi.
Philips'te denedim yeni kuponu olmadı ama Delonghi'de oldu.
Alıntıyı görüntüle
En fazla bu kadar düştü olduğu kadar dfdsfsd
Ya eşim çok istiyor geçen hafta Trendyol'dan aldım 9999'a iptal edildi THH verdim. Ancak ondan sonra geçenlerde yine 9999'a 3000 serisi geldi 5000 kadar iyi değil biliyorum ama onu aldım. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum, şaşırdım vallahi.
Ben denedim 1500 kodunu ama olmadı bende kaçırmamak için direkt bu fiyattan aldım. Kaçırmamak lazım. Bu fiyata 5400 serisi falan var.
trendyol'daki fiyata geldi hemen hemen