HyperX Cloud 3S Wireless memnun kalmadım

Mon Cheri

80+
Reaksiyon skoru
1
Kulaklığı kuponla birlikte uygun bir fiyata almıştım hazır indirime de girmişken Cloud 2 kullanıyorum yıllardır eski seriyi de HP'nin ürettiği versiyonu da kullandım fakat Cloud 3 s cidden hiç hoşuma gitmedi hem mikrofon hem ses olarak uygulamasını indirip EQ ayarları da yaptım ayrı olarak DTS:X'i de indirdim fakat bir türlü hoşuma gitmedi verdiğim paraya değmediği için iade etmeyi düşünüyorum iade edersem hangi kulaklığı önerirsiniz acaba bütçe 8-9k maksimum.

Bende de komik bir şekilde şu an Cloud 2 var ve dün gece kırıldı. 4-5 sene geçti sanırım üstünden. Plastiklerin sağdaki olanı kırıldı. Cloud 3 S düşünüyordum. O kadar mı kötü gerçekten? İndirim konusunda da o bütçede rakibi bile olmayan bir kulaklık olduğu söyleniyordu. Deneyimlerinizi daha detaylı aktarabilir misiniz?
Kulaklığınız bozulmadıysa o plastikleri 3d baskı olarak çıkartabilirsiniz bi tanıdığınız filan varsa hocam.Genel deneyim olarak lol dota tarzı mobalarda ses kalitesinden memnunum fakat fps oyunlarında , gündelik olarak bi film dizi bişey izlerken ve mikrofonundan memnun kalamadım bir sürü ayar denememe rağmen belki de cloud 2 yi uzun süredir kullandığım için böyledir o yüzden bilemiyorum yanlış bir bilgi vermek istemem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Madem Cloud2'den bu kadar memnunsunuz neden yeni bir kulaklık alma ihtiyacı duydunuz ki?
Bir süredir kablosuz bir kulaklığa geçmeyi düşünüyordum 2 masa kullanıyorum birinde proje çizimi yapıyorum kablo uzun olduğu için sıkıntı olmuyordu ama sürekli sürüklenme takılma gibi durumlar oluyordu.O yüzden indirim vardı ve kuponla birlikte 4100 lira civarı bi fiyata geldiği için almıştım.

Son düzenleme:
Kulaklığınız bozulmadıysa o plastikleri 3d baskı olarak çıkartabilirsiniz bi tanıdığınız filan varsa hocam.Genel deneyim olarak lol dota tarzı mobalarda ses kalitesinden memnunum fakat fps oyunlarında , gündelik olarak bi film dizi bişey izlerken ve mikrofonundan memnun kalamadım bir sürü ayar denememe rağmen belki de cloud 2 yi uzun süredir kullandığım için böyledir o yüzden bilemiyorum yanlış bir bilgi vermek istemem.

Bir süredir kablosuz bir kulaklığa geçmeyi düşünüyordum 2 masa kullanıyorum birinde proje çizimi yapıyorum kablo uzun olduğu için sıkıntı olmuyordu ama sürekli sürüklenme takılma gibi durumlar oluyordu.O yüzden indirim vardı ve kuponla birlikte 4100 lira civarı bi fiyata geldiği için almıştım.
400 500 civarına satılıyor. 3d baskı yapacak tanıdığım yok maalesef. Faturasını bulamazsam mecbur o parçaları alacağım.

cloud 2 den dip sese aşinayım zaten fakat cloud 2 den daha yüksek bir performans alacağımı düşünerek satın almıştım o yüzden sevemedim sanırım.

Deneyeceğim dolby dende ayarlar yapıp denedim.Steelseries ürünlerini çok sevmiyorum nova 5 modelini kullandım yakın zamanda.Sorunum çözülmezse bütçeyi arttırıp rog delta 2 ye de yönelebilirim sanırım teşekkürler.
Tabi çok bir farkı yok cloud 2 den ben logitech g533 kullanıyordum cloud 3 wireless a geçince devrim gibi oldu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,445
Üyeler
185,726
Son üye
İbrahimAy020
Geri