8 pin cpu + kutuda çıkan kabloyu pcie çıkışına bağlayıp oradan da 4 pin alacaksınız.Arkadaşlar bu psu yu aldım şu an montaj yapıyoruz işlemciye 12 pin gerekiyor hangi kabloları takmam lazım ?
750W Platinium modelini çok ucuza sahip oldu bir tanıdığım ama ben alırken şüphe ile yaklaştım tanıdık bilindik bir markaya benzemiyor.Delta psular çok uygun fiyatta yine stokta 850 ve 750 watt olanı A tier, 550 watt olanı C tier , Bu fiyatlara dandik psular satılıyor. Eğer ihtiyacınız varsa bu fırsatı kaçırmamanızı tavsiye ederim. Yeni n11 hesabı açarsanız 200 tl kupon da veriyor o şekilde daha uyguna getirebilirsiniz.
![]()
Delta Güç Kaynağı Modelleri ve Fiyatları - n11
Delta Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11'de! Kampanyalı Delta Güç Kaynağı modelleri için hemen tıkla.www.n11.com
Bu modelin fiyatı yeniden düşmüş. İhtiyacı olan değerlendirsin.
![]()
Delta GPS-750HB 750W 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
Delta GPS-750HB 750W 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Hocam defalarca konuşuldu. Marka bilindik kaliteli, A tier PSU'lar üreten bir marka.750W Platinium modelini çok ucuza sahip oldu bir tanıdığım ama ben alırken şüphe ile yaklaştım tanıdık bilindik bir markaya benzemiyor.
Hocam iade ettim ama ses duyulmayacak gibi değil, bayağı bir vınlama sesi var. Kasadan çıkarıp sadece psu'yu fişe taktım ses daha az ama devam ediyordu fanlarda da dönme yoktu. Sanırım coil whine denilen şey daha önce başıma gelmemişti yada ben hiç duymamıştım abartıldığını düşünürdüm ama abartı değilmişBiraz uzun çekseydin keşke ben bişey duyamadım nasıl bir ses.
bence 200w tdp altinda olan kartlar, mesela 9060 xt-5060 ti gibi kartlarin ustu olmamasi en guvenlisi olur hocam.10 yıllık Zalman psuyu kullanıyorum, hala patlamamış olması şaşırtıyor. 550 W olanı alıp almamak konusunda kararsızım. 550W olan Max hangi kartları besler?
bence 200w tdp altinda olan kartlar, mesela 9060 xt-5060 ti gibi kartlarin ustu olmamasi en guvenlisi olur hocam.