🔥İndirim Arctic Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB White 6.410,00TL

Bu mu yoksa konudaki soğutucu mu daha sessiz ve daha performanslı kasam lian li lancool 207
Ben bunu alırım. Fanların basınç ve akım değerleri daha yüksek, pompa devri daha yüksek, montajı daha pratik ve kolay. Tek eksisi fanlarda argb yok.

Ses konusunda fikriniz var mı hocam acaba rgb sorun değil benim için
İkisi de sesli çalışmasıyla ünlü ama ikisinin de fanlarının 3000 rpm hızlarına kadar çıktığını düşünürsek son hızlarda ses yapmaları normal, yüzde 80 hızın altında çok rahatsız etmezler bence.

Müthiş bir sıvı soğutma arctic. İlk bağlantıyı yaptığınızda ayarsız geliyor tabi fan sesi de yüksek. Fan eğrisinden düşürmeniz lazım 70 derecede kullanıma kadar %10la kullanıyorum sıvı soğutmayı bana mısın demiyor. Şu ana kadar da 70 dereceyi geçmedi. Çok büyük tavsiye ederim bu arada

Sesi ile ünlü derken çok mu sesli çalışıyorlar yani hocam?

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bana beyaz sessiz 360mm soğutucu önerebilir misiniz işlemcim 7800x3d mümkünse ilerde işlemci yükseltince iş yapan bir şey olsun
Ses konusunda arkadaşların dediği gibi fan eğrisi ile işi çözebilirsin. Ben tipini şeklini ekranını beğendiğim için Thermalright Hyper Vision 360 UB ARGB White modelini kullanıyorum. Fan hızını %40 'a çektim işlemci sıcaklığı oyunlarda masaüstünde 50-70 derece arası geziyor (amd r5 9600x) ama sessiz kafam rahat. Eğer fan eğrisi yapmazsam işlemci 5,4 ghz 'ye çıkınca çok ses yapıyor rahatsız ediyor. Siz de kullanımınıza göre fan ayarlarını yaparsanız kafanız rahat eder. Yada bulabilirsen Be Quiet! markasının modellerine bakabilirsiniz.

Havitin 2 fanlı sıvı soğutmasını geçen hafta 1300e aldım furmarkda maksimum 55 dereceye çıkıyor ne gerek var bu paraları vermeye

3 pro daha iyi ses soğutma olarak

Yani düşük rpm yüksek verimlilik

Doğal olarak daha sessiz oluyor fakat radyatörü kalın kasaya uyumlu mu? diyr araştırılması gerekir
Fazeon F19 750w bronze kasaya uyar mı 360 mm desteği var

Havitin 2 fanlı sıvı soğutmasını geçen hafta 1300e aldım furmarkda maksimum 55 dereceye çıkıyor ne gerek var bu paraları vermeye
Hangi işlemci?

Amazondan 9060 xt ile sipariş verdim geri ödeme ile fena fiyata gelmedi paylaşma sebebim bu fiyat aralığında sıvı soğutuculara baktığımda genel olarak radyatör kalınlığı 27-28mm bunda 35mm ama arctic de ki gibi her kasaya uymayacaktır(Anakart vrm soğutucularına temas etme ihtimali yüksek)

Lian Li Hydroshift II LCD-S (güzel duruyor hortum yok gibi braket,pompa sesi problemleri olabiliyor)
Thermalright Frozen Warframe 420(sessiz sayılır güzel ama ekran kötü)
arctic 420mm lf3 pro(güzel ama çok sesli normal 3 vardı hava 50-55 derece yazın bizim burada kismama rağmen ses var gibi).
Kraken elite 420mm 2025 V2 white alicam çok iyi değerler dünyada stok sorunu var ve aşırı pahalı.
phanteks glacier one 420d30 x2 alasim var ama çok fais stok az.
Asus,bequit silent loop 3 modeller var 420 ama hep siyah.
Thermalright ve lianli sordum şuan 420 üretmeyi düşünüyorum dedi 🥹
Ne alicami şaştım.
Thermaltek th420 ultra V2 felan var niyese hem yok birazda ısınamadım ve pahalı.
Kararsızlıktan catlicam.
Arctich kasa dikey tutucu sığmıyor benim kasaya büyük ekran kartı aldinmi hortum ekran kartı carpicak normal halde sorun yok.
Panaroma ya güç yetmiyor.

Lian Li Hydroshift II LCD-S (güzel duruyor hortum yok gibi braket,pompa sesi problemleri olabiliyor)
Thermalright Frozen Warframe 420(sessiz sayılır güzel ama ekran kötü)
arctic 420mm lf3 pro(güzel ama çok sesli normal 3 vardı hava 50-55 derece yazın bizim burada kismama rağmen ses var gibi).
Kraken elite 420mm 2025 V2 white alicam çok iyi değerler dünyada stok sorunu var ve aşırı pahalı.
phanteks glacier one 420d30 x2 alasim var ama çok fais stok az.
Asus,bequit silent loop 3 modeller var 420 ama hep siyah.
Thermalright ve lianli sordum şuan 420 üretmeyi düşünüyorum dedi 🥹
Ne alicami şaştım.
Thermaltek th420 ultra V2 felan var niyese hem yok birazda ısınamadım ve pahalı.
Kararsızlıktan catlicam.
Arctich kasa dikey tutucu sığmıyor benim kasaya büyük ekran kartı aldinmi hortum ekran kartı carpicak normal halde sorun yok.
Panaroma ya güç yetmiyor.
nükleer santral mi soğutacaksın reis :D bu attığıma bak yurtdışından gelen birine getirtirsin tr'ye geleceğini sanmam

https://phanteks.com/product/glacier-one-420d30-black/

Geri