Vatan'da RTX 5070 Ti'li Sistem 68 Bin TL

çok iyi fiyat

Dostlar 14600kf şimdi 9700x den vs. Daha mı iyi bilmediğim için soruyorum. 2k da %1 fpsleri vs. Hangisinin daha iyidir?

Çöp kanka. Ölü soket.
aynen kanka 9700x ile aynı performansı veren işlemci baya çöp, ölü soket diye işlemci çöp olmuyor sen o işlemciyi aldığın zaman minimum 3-4 yıl değiştirmicen zaten xd

hocam şöyle geleceğe yönelik gta6 yı sorunsuz kaldıracak, ryzen işlemcili - 32gb ramlı 60-70k bütçeli sistem var mıdır

ultra 7 265kf + 5070 ınno + 32gb 6k mhz + 1tb m2 + 750w kasa + 120mm sıvı + b860m li olanı 63 bine almıştım geçen hafta ama bu 14600k lı olanda güzelmiş

Sanki iptal gelir gibi 68k kelepire benziyor

Kanki cümlenin donuna "xd" koyunca DDR4'ün darboğazı ve o işlemcinin çektiği 200W elektrik buharlaşmıyor maalesef. :D
Konudaki gibi DDR4 RAM takarsan 9700X'in performansına yaklaşmayı bırak rüyanda bile göremezsin. O performansı almak için mecburen DDR5 ve sıvı soğutma lazım, o zaman da F/P olmuyor.

4 sene sonra AM5 kullanıcısı sadece işlemci değiştirip yola devam ederken, sen o sistemi güncellemek için anakartı da çöpe atmak zorundasın.
Senin 3-4 sene değiştirmem dediğin şeye biz teknoloji dünyasında "kısa vadeli vizyonsuzluk" diyoruz. Parayı sokağa atmak senin tercihin tabii, lakin 200w çeken bir işlemciyi önererek milleti yanlış yönlendirmeyin.

Kanki cümlenin donuna "xd" koyunca DDR4'ün darboğazı ve o işlemcinin çektiği 200W elektrik buharlaşmıyor maalesef. :D
Konudaki gibi DDR4 RAM takarsan 9700X'in performansına yaklaşmayı bırak rüyanda bile göremezsin. O performansı almak için mecburen DDR5 ve sıvı soğutma lazım, o zaman da F/P olmuyor.

4 sene sonra AM5 kullanıcısı sadece işlemci değiştirip yola devam ederken, sen o sistemi güncellemek için anakartı da çöpe atmak zorundasın.
Senin 3-4 sene değiştirmem dediğin şeye biz teknoloji dünyasında "kısa vadeli vizyonsuzluk" diyoruz. Parayı sokağa atmak senin tercihin tabii, lakin 200w çeken bir işlemciyi önererek milleti yanlış yönlendirmeyin.
Anakart argümanı da saçma geliyor bu arada. Bundan 4 sene sonra o AM5 alan adam foruma işlemci değişimi için konu açsa adama AM6 geç denmeyecek sanki. Ben her sene işlemci güncellerim diyen ufak bir azınlık hariç kimsenin umrunda değil o.

Güç tüketimi de abartıldığı kadar değil. 9700X ile aynı oyun yaklaşık aynı performansta çalışırken biri 100W çekiyorsa biri 120W çekiyor en fazla. AMD tabi daha iyi de bu fark inteli alınmaz yapmıyor hala.

Benim anlamadıgım 14600k 5070ti bu sistem 68 bın lıra fıyat etıketıyle duruyor. Rakıbı 9700x olan sıstem olsa en az 75-80k olur ama yok zaten bu tabloda alınabılecek bır sıstem bu gorunuyor millet al-satçı değil ki kullanmak için alacak olan alsın. Sırf cs2 ve valoda 500-1000 fps alacak diye niye fazladan 5-10 bin tl daha amd diye vereyim saçma geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,395
Üyeler
187,501
Son üye
sadas12
Geri