Papara hesap kiralama

Yarın 2 sinide yapacağım peki bundan sonra sıkıntı olur mu
yaşın 16 ise çocuk mahkemesinde yargılanırsın büyük ihtimal suçun hafifletilmiş olur ama bu ceza almayacağın anlamına gelmez.

Senin hızlı bir şekilde karakola gidip durumu anlatman lazım en doğrusu bu şuan beklemenin anlamı yok

ŞİMDİ HEMEN GİT KARAKOLA DURUMU ANLAT

Hesap hareketlerinde neler yapılmış bir bak, belki de daha kullanmamışlardır bile hesabını. Durum böyleyse eğer hesabı direkt pasif hale getir, korkmana gerek yok bu durumda.

Hesap hareketlerinde neler yapılmış bir bak, belki de daha kullanmamışlardır bile hesabını. Durum böyleyse eğer hesabı direkt pasif hale getir, korkmana gerek yok bu durumda.
yinede bildirsin hesabı isteyenleri bırakmasın öyle

Dostum ceza almamanın tek yolu ülkeden kaçmak onun dışında her türlü ugraşacaksın gibi duruyor

Dostum ceza almamanın tek yolu ülkeden kaçmak onun dışında her türlü ugraşacaksın gibi duruyor

Kurtuluşun yok. En başından kiralamadan konu açman gerekirdi.

16 yaşındaki küçük bir çocuğa yazdığınızın farkındasınız değil mi şuan bunu? Çocuk muhtemelen ailesine bir şey anlatamadan tir tir titriyordur korkudan, muhtemelen sabaha kadar uyuyamayacak.

Daha reşit olmayan bir bireyi böyle bir hata yaptı diye hapse atacak ya da toplumdan soyutlayacak bir devlet yok. Korkutmayın lütfen çocuğu.
Sadece yasal prosedür neyse mahkemesidir, karakoludur oraya git buraya git uğraşacak biraz.

Lütfen karşınızda bir ergen olduğunu bilerek yorum yapın, şu yorumlarınızdan dolayı korkup intihar etse ne yapacaksınız?

16 yaşındaki küçük bir çocuğa yazdığınızın farkındasınız değil mi şuan bunu? Çocuk muhtemelen ailesine bir şey anlatamadan tir tir titriyordur korkudan, muhtemelen sabaha kadar uyuyamayacak.

Daha reşit olmayan bir bireyi böyle bir hata yaptı diye hapse atacak ya da toplumdan soyutlayacak bir devlet yok. Korkutmayın lütfen çocuğu.
Sadece yasal prosedür neyse mahkemesidir, karakoludur oraya git buraya git uğraşacak biraz.

Lütfen karşınızda bir ergen olduğunu bilerek yorum yapın, şu yorumlarınızdan dolayı korkup intihar etse ne yapacaksınız?
korkan adam bunu yapmaz, cezadan ondan bundan bahsetmişler hala diyor param gelir mi? "paran" gelir kardeşim

korkan adam bunu yapmaz, cezadan ondan bundan bahsetmişler hala diyor param gelir mi? "paran" gelir kardeşim
gelecek 30k para avukata bile yetmez. Ağır ceza mahkemelernide 100-150k dan tarifeyi başlatıyor avukatlar :D barodan ücretsiz avukat talep eder anca.

hesabıma erişemiyorum de geç temsilciye bir şeyler yazdım da biri şimdi gider şikayet eder diye sildim ama ceza gelmezse umursama gelirse kurtarabilirsin para almadığını kanıtlarsan
Müşteri hizmetlerini ara hesabım çalındı diye. Bloke koydur.

Dostum çözüm önerisi istiyor ne diyeyim çocuğa? Yok yani varsa da ben bilmiyorum gerçekten. Samimi söylüyorum çok üzüldüm. Empati yaptım onun yerine de koydum kendimi. Evet karamsarlığa sevk ediyorum belki istemeden bu mesajınla fark ettim. Ama bir durup düşünelim. Bir hatayı hele böyle büyük bir hatayı yapmadan araştırmak yaptıktan sonra konu açmaktan daha önemli değil mi? Hesap kiralamanın suç olduğunu muhtemelen biliyor çünkü bilmese bu konuyu hiç açmaz. En azından suç olduğuna dair şüphe var aklında ki konu açmış. Yaptıktan sonra buraya gelip ben bunu yaptım ama sonuçları ne olur? bunu nasıl defederim? tarzı sorular ya da ben parayı alıp kendimi nasıl temizlerim araştırması sonucu değiştirir mi? Bu işi yapan adamlar belki milyonlarca lira kayıt dışı parayı aklıyorlar. Terör örgütlerinin finansmanında / uyuşturucu gelirlerinin aklanmasında kullanılmadığı ne malum mesela bu paraların? Kim senden normal bir amaç için hesabını kiralayıp sana 30.000 lira para versin neden yani papara hesabı açmak ücretli mi ki? Neden kendi adına hesap açıp yapacağı işlemi yapmak varken senin hesabını kullanıp üstüne sana neredeyse asgari ücret kadar para veriyor? 16 yaşındaki biri bunu en başından düşünemez mi?

Olan olmuş. Emniyete gidip başından geçen tüm süreci izah edebilir. Ailesinin de bilgisi ile gitmesini tavsiye edebilirim. Sabah da papara müşteri hizmetleri ile görüşüp hesaba bloke koydurabilir. Başka bir çözüm gelmiyor aklıma çok üzgünüm konu sahibi adına. Allah yardımcısı olsun.

Son düzenleme:
Geri