❌İndirim Bitti! Netsipariş firması avantajlı ürünler

Öyle şey olur mu bizim milletimiz en ufak birinin hatasında sömürür sonra thh'de yapmasaydı dikkat etseydi banane der bu her zaman böyle olmuştur

kim kimi yerse ortam
import tarihini paylaşsınlar ona göre insanlar iptal eder yoksa şu fiyatlar kasım fiyatları, kasımda da mı millet birbirini yiyordu :D

Bir ürüne zam geldi mi eski stok yeni stok falan 1 sn düşünmeyip daha da fazlasını anında bize dayadıkları için satıcıları pek de savunulabilir bulmuyorum. geçtiğimiz 10 yılda bu ülkedeki esnafın etimizi canlı canlı yiyebilecek mideye sahip olduğunu gördük. acımayacaksın bunlara.
Bahsettiğin durum Hepsiburada , incehesap gibi e-ticaret firmaları için doğru buluyorum ama bu tarz orta sınıf satıcıların yaptığı hatayı tolere edilebilir buluyorum.

Hocam maliyetlerini bilemessin yurt içi başka birinden pahalıya almışsa ne yapacaksın herkes kendine yakışanı yapar eğer siz bunu kendinize yakistiriyorsaniz iptal etmeyin herkes bu da yapmış derse ne zmn duzelicez
güzel kardeşim bana 2021 de hiç acımadan 2021 de dolar 8.81 ken 26.430 tl ye 3090 satan firmalar utanmazken birde en ucuz fiyatın bu olduğunu göz önüne alırken işim gereği almak zorunda olduğumdan benim hakkım niye savunulmadı da tüketici savunuldu ?

güzel kardeşim bana 2021 de hiç acımadan 2021 de dolar 8.81 ken 26.430 tl ye 3090 satan firmalar utanmazken birde en ucuz fiyatın bu olduğunu göz önüne alırken işim gereği almak zorunda olduğumdan benim hakkım niye savunulmadı da tüketici savunuldu ?
3090 bu fiyatlara satılırken zaten stok sorunu çekmiyor muydu? Ülkede tedariği çok düşüktü diye hatırlıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir ara karaborsaya kadar düşmüştü.

Asıl büyük sorun gümrük ve e-ticaret sitelerinin baskısı değil mi? Piyasanın kabarıklığı bilgisayar parçalarının tedarikçileri , genelde tek tük yerler olduğu için o firmanın belirlediği fiyattan alıp zararına mı satsın.
firmalar ortak anlaşıp vergi dahil bin dolarlık ürünü 1500 e en pahalı getirip 1700 e satmak varken yene 1500 e alıp 3000 bin e satarsa ki bunların faturaları mevcut bunu demenin mantığı yok satıcıların fazla gelir almak için fahiş fiyatlar koymasını eleştirmek en doğrudur distiribütör değil , distribütör bin e getirse yene bu hıyar ağaları 3 bine satacak inan ki

3090 bu fiyatlara satılırken zaten stok sorunu çekmiyor muydu? Ülkede tedariği çok düşüktü diye hatırlıyorum.

Bir ara karaborsaya kadar düşmüştü.
distribütör o dönem açıklamıştı 3 milyon ürün getirdim firmalara verdim 500 bini satıldı diğerleri bilerekten depo larda 2.5 milyon ürün bekletip daha pahalıya sattığı bir dönem aslında stok sorunu yoktu firmaların algısıydı

firmalar ortak anlaşıp vergi dahil bin dolarlık ürünü 1500 e en pahalı getirip 1700 e satmak varken yene 1500 e alıp 3000 bin e satarsa ki bunların faturaları mevcut bunu demenin mantığı yok satıcıların fazla gelir almak için fahiş fiyatlar koymasını eleştirmek en doğrudur distiribütör değil , distribütör bin e getirse yene bu hıyar ağaları 3 bine satacak inan ki
Hayır hocam deyinmek istediğim 3090 kartının zaten global olarak stok sorunu çektiği ve bu yüzden fiyatlarının bu kadar fırladığı sıfır 3090 2021 yılında bulunması en zor şeylerden biri değil miydi? Tabii stok sorunu çeken bir kartı 3000 dolar gibi fahiş fiyatlarla satmayı kesinlikle kınıyorum ama asıl büyük sorun stoktu.

distribütör o dönem açıklamıştı 3 milyon ürün getirdim firmalara verdim 500 bini satıldı diğerleri bilerekten depo larda 2.5 milyon ürün bekletip daha pahalıya sattığı bir dönem aslında stok sorunu yoktu firmaların algısıydı
Bu konuda bir bilgim yok ama 3 milyon kart Türkiye gibi bir ülke için iddialı bir sayı bence 3090 üretilmesi zaten zor bir kart bu kadar kartı sadece Türkiye'ye nasıl üretebilir.

Steam verilerine dayanarak 1 milyon
kartın var olduğunu düşünürsek global olarak max 10 milyon kart falan üretilmiştir.

Son düzenleme:
benim ramleri getirin lütfen tşk

Geçmişte eticaret sitesi işlettim herşeyimi double check yaparım normalde bir gün hastane kalp hastam vardı ve 11.11 kampanyası vardı excel de normalde olmaz ya olmuş bir sekme kaymış 99 tl lik kolye 9.95 olmuştu 6 dakikada 1300 sipariş felan gelmişti hiç unutmam elemanlarda uyumuş kontrol etmemiş siparişleri ben hastanedeyken. Müşterileri arayıp rica ettik yüzde 10 u en fazla kabul etmiştir. Hele bazıları vardı sanki önünden malını çalmışız gibi konuşuyordu bunu kadınların özel bir telegram kanalında paylaşıyorlarmış böyle fiyat hatalarında milleti sömüren. Hakkımı helal etmedim alanlara kimse 10 TL lik kolye ile mutlu olamaz oluyorsa kendi problemi vardır. 10 TL lik o kolye şu an 500 TL civarıdır. Trendyol en tepede çıkarttığım malım olmasına rağmen gram yardımcı olmadı ürünleri gönderdik mecburen. Umarım alıp iptal etmeyip üstüne dalga geçer gibi yazanlar bir gün başlarına buna benzer bir şey gelmez..

Geçmişte eticaret sitesi işlettim herşeyimi double check yaparım normalde bir gün hastane kalp hastam vardı ve 11.11 kampanyası vardı excel de normalde olmaz ya olmuş bir sekme kaymış 99 tl lik kolye 9.95 olmuştu 6 dakikada 1300 sipariş felan gelmişti hiç unutmam elemanlarda uyumuş kontrol etmemiş siparişleri ben hastanedeyken. Müşterileri arayıp rica ettik yüzde 10 u en fazla kabul etmiştir. Hele bazıları vardı sanki önünden malını çalmışız gibi konuşuyordu bunu kadınların özel bir telegram kanalında paylaşıyorlarmış böyle fiyat hatalarında milleti sömüren. Hakkımı helal etmedim alanlara kimse 10 TL lik kolye ile mutlu olamaz oluyorsa kendi problemi vardır. 10 TL lik o kolye şu an 500 TL civarıdır. Trendyol en tepede çıkarttığım malım olmasına rağmen gram yardımcı olmadı ürünleri gönderdik mecburen. Umarım alıp iptal etmeyip üstüne dalga geçer gibi yazanlar bir gün başlarına buna benzer bir şey gelmez..
seninkisi fiyat hatası, eğer ithal edilen tarih ram fiyatlarının yükseldiği dönemden önceyse, 2 liraya aldığı malı 3e satarken birden 12ye satmaya başlamadılarsa haklısın ama öyle olduğunu zannetmiyorum.

geçmiş olsun

Geri