kirkor efendi
80+
- Reaksiyon skoru
- 183
kadıköyde mağazası vardı bi ara incelemiştim çakma ikea gibi düşünebilirsiniz. oyuncu koltukları bi tık kalitesiz gelmişti.
bende ikea jarvfjallet modeli var 2020 de 1200 tl civarı bir rakama almıştım sağlamlık konusunda hala ilk gün gibi ama bana hiç rahat gelmiyor nedense. Markus'un sünger daha iyi ama bel desteği sabit diye bunu tercih ettik atsan atılmıyor satsan satılmıyor bozulsa yeninisi alayım diyorsun bozulmuyor kırılmıyordaİnanılmaz rahatsızdı bu. IKEA koltuklarının yanından bile geçilmez. Kitaplıkları da aynı şekilde.
Ben Markus ve Matchspel kullanıyorum. Markus'un iki versiyonu da var bende. Birinin kolçakları deriden (2016) ve dökülme vs. asla söz konusu değil çok aktif kullanmama rağmen. Yeni (2023) modelde lastik gibi bir materyalle kaplı kolçaklar var. O da çok rahat. Matchspel ve Markus rahatlık konusunda yarışır fakat Matchspel'de 3 yıl sonra arkadaki mesh kısım hafif bollaştığı için hızlı oturunca sırt o demir kısma temas edebiliyor. Aşırı kilolu biri için önemli bir detay olabilir. Yine de yükseklik ayarlı kolçaklar ve açısı/yüksekliği değiştirilebilir boyun desteği falan bayağı iyi. Özellikle ₺2000 daha ucuz olduğunu göz önünde bulundurursak.bende ikea jarvfjallet modeli var 2020 de 1200 tl civarı bir rakama almıştım sağlamlık konusunda hala ilk gün gibi ama bana hiç rahat gelmiyor nedense. Markus'un sünger daha iyi ama bel desteği sabit diye bunu tercih ettik atsan atılmıyor satsan satılmıyor bozulsa yeninisi alayım diyorsun bozulmuyor kırılmıyordaDeri yakar diye kumaş modelini almıştım deri alsam kesin şimdiye derileri dökülmüştü.
![]()
JARVFJALLET glose siyah çalışma sandalyesi - 80510639 | IKEA
JARVFJALLET glose siyah çalışma sandalyesi - 80510639 ve birbirinden çeşitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!www.ikea.com.tr
DX Racer Tank 180 kiloya kadar taşıyor bulabilirsen alternatifi yok.valla benimde koltuğa ihtiyacım var ama 150kg adamım bana dayanacak koltuk daha göremedim max taşıma kapasiteleri 130 falan oluyor varmı bildiğiniz bana tahammül edebilecek sağlam bir koltuk![]()
Koltuk şahane ama çok pahalı hocam yok mu bunun fp bir muadiliDX Racer Tank 180 kiloya kadar taşıyor bulabilirsen alternatifi yok.
Valla ben bulamadım bunu aldım 1 yıldır kullanıyorum 190cm 120 kiloyum aşırı iyi sıfır gıcırdama. zaten koltuğun kendi ağırlığı 40 kilo.Koltuk şahane ama çok pahalı hocam yok mu bunun fp bir muadili
Hacı yalan mı söyleyeceğiz aynı koltuk bende var zaten önermişim bunu alın diye? Yaşadığım sorunu anlatıyorum yoktan sorun mu var edeceğim adamda aynısını yaşamış aldığım kullandığım koltuk hakkında yalan mı söyleyeceğimen az 1 sene olmuştur exvega vesta kullanıyorum öyle kimyasal koku diye bişey yok şuan bel yastığı muhabbeti bendede aynı biraz kullanıca daha rahat oluyor yer açılıyor ama ben genede yastıksız kulannıyorum daha iyi oluyor 6k ya alınabilecek f/p koltuklardan bence tasarımıda hoş