Shein indirimli ürünler

dün inen ürünümü aras almış

Ekler

• 1000301416.webp
    1000301416.webp
    102.1 KB · Hit: 47
Hiçbirinde hareket yok.
Valhalla hocama saygıdan konuda yazdığı yoğunluk ve detaylı açıklama mesajından sonra aksiyon almadım ama ufaktan kayışlar kopmaya başlıyor bende de.
Kaç gündür siparişte verilmiyor.

bu arada ben de 2 tane 45w ugreen adaptör 2de kablo almıştım.
14 ve 20 ocak siparişleri gelmeyenler ne almıştınız yazsanıza
keşke yeni bir daha verseydim adaptör falan bunlar gelmeyecek büyük ihtimal

Çiftlik mi burası ne demek gelmeyecek? Gelmeyecek diye bir durum yok ardiye'de yığılma olmuştur bizim konteynır açılmamıştır bekliyordur orda. 6'sına kadar gelmezse teftiş başkanlığına şikayet yığarız burdan.

Dostlar elbet bir gün... Temu ve sheinde ürün satışını kapattı zaten yeni giriş çok olmaz. Sabırlı olacağız, bekleyeceğiz. Bizim kargolarda gelecek...

5 tane sipariş verdim 4 tanesi 14üne 1 tanesi de 20sine denk geldi.
Hiçbirinde hareket yok.
Valhalla hocama saygıdan konuda yazdığı yoğunluk ve detaylı açıklama mesajından sonra aksiyon almadım ama ufaktan kayışlar kopmaya başlıyor bende de.
Kaç gündür siparişte verilmiyor.

bu arada ben de 2 tane 45w ugreen adaptör 2de kablo almıştım.
14 ve 20 ocak siparişleri gelmeyenler ne almıştınız yazsanıza
20 Ocak varışlı uçakta 2 siparişimde birinde RGB LED birinde tablet kılıfı vardı.☹️ 21 şubatta aldıklarımın kalan bir tanesi yarın geliyor yani hepsi 1 haftada geldi ama 20 ocaktan 2 haftadır ses yok

En pahalı siparişlerim 14 ve 20 kargoları 🫠

Çiftlik mi burası ne demek gelmeyecek? Gelmeyecek diye bir durum yok ardiye'de yığılma olmuştur bizim konteynır açılmamıştır bekliyordur orda. 6'sına kadar gelmezse teftiş başkanlığına şikayet yığarız burdan.
Hocam 29 gün oldu gelmedi, iptal ettim siparişi daha da bekleyemem valla 29 gün gelmeyen kargonun yasaya 10 gün kalmışken geleceğini sanmıyorum. Diğerleri de öyle olacak gibi kaç gündür gümrükte bekliyorlar.

Geri