IOS 13 Yıllık İphoneye bile güncelleme geldi Samsung işine bak

bize apple kölesi diyorsunuz ama bir o kadarsa siz android kölesi olmuşsunuz

m5 ipad pro 13 inç üstüne macbook pro üstüne 17 pro max 1 tb alacak param olsa ben de apple geçerim
macbook pro yerine 5070 ti lı pc dizebiliyorsun samsung ekosistem dizersen
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

s22 kötü telefon zaten
23 için söyle aynısını?
23ün tek kusuru güncellemesinin kısa olması onu da çözdüler 24 ile 7 yıla çıktı
One ui 6 da jet gibiydi one ui7-8 Ile telefon resmen bozuldu gibi

iphone nun bu şekilde uzun yıllar güvenlik güncellemesi atması en sevdiğim olaylardan biri. bence bi telefon en az 2-3 yerine göre 4-5 yıl sistem güncellemesi 10 yıl gibi bi sürede güvenlik güncellemesi alması gerekiyor. teknoloji ne kadar hızlı gelişsede firmaların hemen eski telefonları üvey evlatmışçasına boşlaması sinir bozucu. iphone ve samsung son yıllarda uzun güvenlik güncellemeleri atmaya başladılar. umarım piyasa standartı bu şekilde olur. ios arayüzüne hala alışamadığım için hala android daha ağır basıyor bana.

bize apple kölesi diyorsunuz ama bir o kadarsa siz android kölesi olmuşsunuz
Aslında benim android manyağı olmamın sebebi özgürlüğü , android kısıtlama mı getirdi custom rom kuruyorsun + root telefon gerçekten senin oluyor o saatten sonra istediğin her şeyi yapabiliyorsun(oc bile yapılıyor) , ama apple neredeyse çoğu cihazını güvenlik bahanesiyle çok fena kısıtlıyor bile bile içindeki anakartı çift katmanlı yapıyor , pillerini dandik yapıyor apple da parayı hem telefondan hem yedek parçadan kırıyor

6 7-8den iyi diyorsan göz doktoruna gitmen lazım
ya da telefon kullanmayı öğrenmen
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

her markayı kullandın mı
kullanmama gerek yok bunu her marka yapıyor ne sanıyorsun

1769532896346.webp
1769532909336.webp

Aslında benim android manyağı olmamın sebebi özgürlüğü , android kısıtlama mı getirdi custom rom kuruyorsun + root telefon gerçekten senin oluyor o saatten sonra istediğin her şeyi yapabiliyorsun(oc bile yapılıyor) , ama apple neredeyse çoğu cihazını güvenlik bahanesiyle çok fena kısıtlıyor bile bile içindeki anakartı çift katmanlı yapıyor , pillerini dandik yapıyor apple da parayı hem telefondan hem yedek parçadan kırıyor
doğru olabilir roomları vs çok anladığım şey değil ama ben o apple kapalı olsa bile bir akcılığı vs seviyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,934
Üyeler
191,185
Son üye
Sskaid
Geri