Öneri Max 20.000 TL Ekran kartı önerisi

bartu_5

80+
Reaksiyon skoru
48
Bütçe
20000
ekran kartı adına açtığım 3-4. konudur büyük ihtimalle ama çok kararsızım.
20.000Tlye kadar 5060 veya 9060xt 8-16gb ya da başka bi örnek hangisini almak daha mantıklı?
Genelde fps tarzı oyunlar oynuyorum pubg,cs2,rainbow six gibi. Ayrı olarak ets2, asetto corsa, gta5 gibi oyunlar da arada oynuyorum.
Amd tarafında sürücü anlamında vs sorun olur mu yorumlarsanız çok hoşnut olurum.
İleriye dönük bakarak öneri yaparsanız sevinirim.

Ek olarak sistemim: Ryzen 5 7500F + 32gb 6000mhz patriot ram + Asus b650m-r

ileriye dönüklük anlamında sıfır kart alman daha doğru olur o yüzden 2. elden uzak durmalısın her zaman 2. el risktir çünkü. amd sürücü sorunları da 9000 serisi ile birlikte genel olarak azaldı diye biliyorum o yüzden fp ve vrami düşündüğümde bana göre en mantıklı olan sıfır 9060xt 16gb ekran kartıdır.

Ara sıra yaşansa da eskiye göre az. Ayrıca AMD artık tamamen sorunsuz (yani eski sürücülere dönmeye gerek olmayacak seviyeye) olması adına 90K daha çok odaklanmaya geçn aylarda başlamıştı. Bu yüzden ₺19K civarına aşağıdaki 9060XT almanızı öneririm.

Ara sıra yaşansa da eskiye göre az. Ayrıca AMD artık tamamen sorunsuz (yani eski sürücülere dönmeye gerek olmayacak seviyeye) olması adına 90K daha çok odaklanmaya geçn aylarda başlamıştı. Bu yüzden ₺19K civarına aşağıdaki 9060XT almanızı öneririm.
ileriye dönüklük anlamında sıfır kart alman daha doğru olur o yüzden 2. elden uzak durmalısın her zaman 2. el risktir çünkü. amd sürücü sorunları da 9000 serisi ile birlikte genel olarak azaldı diye biliyorum o yüzden fp ve vrami düşündüğümde bana göre en mantıklı olan sıfır 9060xt 16gb ekran kartıdır.
anladım ikinize de teşekkür ederim hocamlar. İyi akşamlar

Geri