1500-2000 lira IEM kulaklık önerisi

AleeVeli

80+
Reaksiyon skoru
0
FPS oyunları oynamıyorum yani ses kasmayı falan çok umursamıyorum daha çok hikayeli oyunlarda güzel bir performans verebilecek bir kulaklık arıyorum fakat bir ses kartı için şuan param yok, sizce ses kartı bu bütçedeki IEM kulaklıklar için gerekili mi?

Wraith üzerine baktım, Wraith kendi ucuz IEM'in type-c için stoğu yok. O olsa onu al diyecektim. Type-C girişli olanlar ise ₺2500 civarında, yani ses kartı olmadan kullanmak sıkıntı.

Ben geneçlerde Wraith EvoX almıştım, anakartındaki ses yongası beyaz gürültü yapıyordu. Ayrıca yeni getirdikleri ₺1900 civarındaki ses kartını aldım. Şu an muazzam oldu. Ses kartının yanında type-c dönüştürücüsü de geldi.

Jak girişliler kesinlikle ses kartı istiyor. Yoksa bu fiyatlara kablosuz veya kablolu (USB girişli yani ses kartı olan) oyuncu kulaklığı almak daha mantıklı.

IEM'in sesi her türlü daha iyi oluyor. Ama o beyaz gürültü sizi rahatsız edecektir. O yüzden de ya type-c alınacak ya da ses kartı şart.

Kısaca bütçeyi bir tık artırıp bence type-c girişli IEM önerisi arayın. Bir de Technopat gibi yerlere sorun orada daha çok IEM hakkında bilgisi olan insan var.

Veya şu an yukarıdaki ses kartını alın. Sonra ayrı bir bütçe belirleyip jak girişli bir IEM alın. Ses kartı ileriye dönük bir yatırım olarak görebilirsiniz. Hatta elinizde jak girişli bir kulaklık varsa onun da performansını artırabilir. Mesela Türkiye'de Razer BlackShark V2 X kulaklığı yaygın olarak satılıyor. Bu kulaklığı olanlara direkt almalarını önerebilirim.

Geri