Arkadaşlar aula f75 ve keycaps buldum 2. el alınır mı

mimiRxw

80+
Reaksiyon skoru
88
arkadaşlr bulunduğum şehirde aula f75 buldum 2. el 1.5 yıllık yd ürünü 8 aydır aktif kullanıyormuş söylediğine göre kutusu içeriği yedek switchleri tam yanında da fotoğraftaki keycapsi veriyor hepsini 1.9k ya alıyorum sizce iyi mi?

1769901943782.webp
1769901958560.webp

temudan alınmış zamanında temudan gelen ürünlerde kronik var diye hatırlıyorum
yoo bende temudan aldım ilk açıldığında paşalar gibi kullanıyorum, ama arkadaş klavyeye 1.5 falan derse veya daha da inerse düşünülür

Çok demiş klavyenin geçmişi var 200tlye 0ini alabiliyorsun fiyat düşmesi lazım

yoo bende temudan aldım ilk açıldığında paşalar gibi kullanıyorum, ama arkadaş klavyeye 1.5 falan derse veya daha da inerse düşünülür
sizin mantıkla 1.5k klavye desek keycapsler de 400 saymış oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1769902543545.webp

switch rengi de bu şekilde

Çok demiş klavyenin geçmişi var 200tlye 0ini alabiliyorsun fiyat düşmesi lazım
hocam şu an 0 ı 2.7k en düşük

sizin mantıkla 1.5k klavye desek keycapsler de 400 saymış oluyor

Alıntıyı görüntüle

switch rengi de bu şekilde
öyle bir mantık yok. klavye satan adam tuş takımı olmadan satabilir mi? ya orjinalini verecek ya da temudan aldığı tuş takımını verip satacak. taksitle sıfırını al daha iyi. arkadaş saçmalamış. 1900 çok bu bakteri yuvasına

öyle bir mantık yok. klavye satan adam tuş takımı olmadan satabilir mi? ya orjinalini verecek ya da temudan aldığı tuş takımını verip satacak. taksitle sıfırını al daha iyi. arkadaş saçmalamış. 1900 çok bu bakteri yuvasına
hocam 2 keycapsi de veriyor hem orjinal hem ekstra diğerini

F87 pro dan bahsetmiştim
ona da baktım da o da tkl diye geçiyor biraz daha büyük kaçıyor bu %75 buna alıştım o yüzden sordum

2500 tl bandında önereceğinz %75 klavye varsa tavsiyelere açığım arkadaşlar

Çift basma sorunları da olabilir. Keycaps'ı bir avantaj gibi de sunuyor olabilir. Temu'dan bu tarz keycapsleri yok fiyatına alabiliyordunuz.

O fiyatlara Aula F87 PRO var.

Bütçe biraz daha çıkabilirim diyorsan Manyetik switch, Gaminggen Game Raider K1 HE'leri var. Yanlışım yoksa bunların tuşları ışık geçiriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,435
Üyeler
190,571
Son üye
burakefe43
Geri