Ekran kartı yatırımı sonrası nası satılır

Mümkündür ama çoğu kişiyle muhattap olursun.
Kişiyle dedim de Ölücü Mezarcı birileriyle akıl sağlığını kaybetme sonra.

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX
Geçen telefon aldım geçen telefoncuya 2.el olarak 1 aylık cihazı ne kadara alırsın dedim fiyat sallıyor yarısı fiyatta değil hani direk mezarcı utanmasa o fiyata soyup soğana çevirecek kendisi satacak aldığı fiyatın 2 3 katına en az sonra diyor piyasa böyle yok cihazın piyasası yok bilmem ne

Bi de öyle tipler vardır ki mesela bir kılcal çizik bile görse fiyat kırmak için adeta kendini parçalarlar hem de her şeyde anlaştığınız halde sonradan bozuk atarlar, yolda bırakırlar. Böyle mallar da var mal satmaya çalıştığınız...

O mezarcı ölücüleri engellemenin çok kolay ve güzel bir yolu var sahibinden de ilan açarken tel no yerine sadece soru sormayı aktif bırakıyorsun sadece soru yazabiliyorlar ölücü olanlar seni arayıp rahatsız edemiyorlar. Sen yazılan fiyatı beğenirsen tel no verirsin adama hatta gizlersin yorumunu.

O mezarcı ölücüleri engellemenin çok kolay ve güzel bir yolu var sahibinden de ilan açarken tel no yerine sadece soru sormayı aktif bırakıyorsun sadece soru yazabiliyorlar ölücü olanlar seni arayıp rahatsız edemiyorlar. Sen yazılan fiyatı beğenirsen tel no verirsin adama hatta gizlersin yorumunu.
Onu da çözüyorlar, ciddi alıcıyım filan ayağına illa telefonu kapıyorlar hatta teslimde bile pürüz çıkarıyorlar :)

Banada çoğu ölücü yazıyor. Hiç konuşmadan engelliyorum.

Aman müşteridir belki alıcak felan demeyin. Çoğu kişi ruh hastası. Adres verip söylediği yere gelmeyen adamlarla karşılaştım.
Mahalledeki Dükkana bırak vs dedi ama ters konuştum. Dedim ürünü yalnız sana teslim ederim, gelip ürünü görmüyorsan satmam zaten.

Ya kardeşim o kadar düzenbaz var ki adamın pantolonunu yürüdüğü yerden alırlar haberin olmaz. :D

Onu da çözüyorlar, ciddi alıcıyım filan ayağına illa telefonu kapıyorlar hatta teslimde bile pürüz çıkarıyorlar :)
Valla bana güzel müşteri denk geliyor geçen elimde kelepir aldığım B580 vardı anlaştık 9500 e adam 10000/10500 mü ne attı hesabıma dedim yanlış olmasın baktı yok doğru dedi gitti böyle tatlı olanlarda var

en güzeli param güvende ile muhattap olmadan satmak ama işte onun da türlü hileleri var , yani ÇIKMAZ SOKAK...

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX
en güzeli param güvende ile muhattap olmadan satmak ama işte onun da türlü hileleri var , yani ÇIKMAZ SOKAK...
Satıcıyı korumuyor adam ekran kartı alıp taşta iade edebilir kaka da Muratabigf kargo açılış videosuna döner durum

Valla bana güzel müşteri denk geliyor geçen elimde kelepir aldığım B580 vardı anlaştık 9500 e adam 10000/10500 mü ne attı hesabıma dedim yanlış olmasın baktı yok doğru dedi gitti böyle tatlı olanlarda var
Aslında İlan açarken ürünün kaliteli resimlerini ve çalışır vaziyyette masaüstü SS lerini özelliklerini felan atmak daha iyi satış yapmayı sağlar.

Ürün hakkında yazılanlar pek önemli olmuyor resimler kötü açıda, çözünürlükte ve kaliteli her taraflı tanıtım olmazsa.

Aslında İlan açarken ürünün kaliteli resimlerini ve çalışır vaziyyette masaüstü SS lerini özelliklerini felan atmak daha iyi satış yapmayı sağlar.

Ürün hakkında yazılanlar pek önemli olmuyor resimler kötü açıda, çözünürlükte ve kaliteli her taraflı tanıtım olmazsa.
Doğru hocam ama kimiside resimden öte temiz mi diye sorup havale sonrası kargo isteyen de oluyor kendim detay almadan mesela bu riske girmem ama giren oluyor

Ya 10 satıştan bi tanesi bile sizin bütün hevesinizi, motivasyonunuzu çökertebilir işte onu diyorum... Zamanında 100 satış yapsanız da içinden 3-5 tanesi sırf pislik yapmak için (sanki zorla pahalıya mal satıyoruz mala ... ) sizi yorabilir, kızdırabilir hatta karakolluk dahi yapabilir. Ne yazık ki bunlara karşı da sabırlı ve sağlam durmalısınız, hatta ne olursa olsun satış yapmamalısınız. Sinek küçüktür ama çorbada mide bulandırır, hesabı...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,992
Üyeler
188,508
Son üye
jet-online
Geri