🔥İndirim AMD Ryzen 5 3500X İşlemci - 2634 TL (3 taksit)

XanthiN

80+ Bronze
Katılım
23 Mart 2020
Mesajlar
846
Reaksiyon skoru
552
Son dönemin dip fiyatlarından (akakçe)


1770361189536.webp
 
Son dönemin dip fiyatlarından (akakçe)


Alıntıyı görüntüle
2. elde 2k ya 3600 alırsın ya da bu fiyata 5500 alırsın
 
Konudaki ürün sıfır hocam, ikinci elde alması en mantıklı olan bu segmentteki işlemciler arasında 5600 zaten.
sıfır olduğunun farkındayım ***** değilim. benimde dediğim şey bu segmentte sıfır alınmaz
 
Tercih edene bişey diyemem ama İstediği kadar sıfır olsun
2.el 3600 daha mantıklı.
 
2600TL’ye sıfır diye 3500x alınmaz. Ayrıca sıcak fırsat falan da değil, ayın 20sinde de bu paraymış. Ha işlemci üretimiyle alakalı bir durum vardır, ramlerde olduğu gibi bir krizin kapısındayızdır anlarım. Daha 14 gün önce aynı fiyat olan ürün 3000TL’ye çıktı geri 2600TL’ye düştü diye fırsat mı oluyor? LGA1851’e ölü soket denilen yerde AM4’e yatırım yapılmaz. DDR4 sistem zaten toplanmaz. Sıcak fırsata konu açınca para falan mı kazanılıyor anlamadım. Allah rızası için şu sıcak fırsatlarla ilgilenin artık sayın moderatörler.
 
Son dönemin dip fiyatlarından (akakçe)


Alıntıyı görüntüle
sende indirim diye ak akçede her düşen ürüne konu açıyorsun neyi indirim alınacak işlemci değil sıfır olduğuda meçhuldur DFS iyi hoş firmada adam tray diye ikinci el itelese bir şey yapamazsın
 
Oyunların çoklu çekirdek kullanmaya başladığı dönemde 6 Çekirdek 6 iş parçacığı işlemci almak mantıklı değil bence.
 
Daha 14 gün önce aynı fiyat olan ürün 3000TL’ye çıktı geri 2600TL’ye düştü diye fırsat mı oluyor? Sıcak fırsata konu açınca para falan mı kazanılıyor anlamadım.
Alınır alınmaz bilmiyorum ama donanım fiyatları yukarı giderken 3000₺ altına sıfırı yok şu an, en yakın fiyattan 400₺ ucuz olunca evet fırsat oluyor. Hiç bir kazancım yada refere linklerim yok, çemkireceğine daha iyilerini sen paylaş. Beğenmediysen yorum yapmak zorunda değilsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sende indirim diye ak akçede her düşen ürüne konu açıyorsun neyi indirim alınacak işlemci değil.
Çok değer gören onlarca sayfalık fırsat konularım oldu. Sana hitap etmeyen şeylere tıklamak zorunda değilsin. Vaktinden feragat edip birşeyler paylaşıyorsun, sonra böyle tipler gelip laf ediyor işte. Üzerime bas blokla o zaman benle alakalı hiçbirşey görmezsin.
 
Son düzenleme:
Son dönemin dip fiyatlarından (akakçe)


Alıntıyı görüntüle
İkinci elde 2000 e satıp R5 5600 e geçiş yaptım yaklaşık 1 sene önce en iyi hareketti
 
Son dönemin dip fiyatlarından (akakçe)


Alıntıyı görüntüle
Yıl 2026 olmuş ikinci el 3600 varken 3500x hayatta alınmaz
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,424
Mesajlar
10,714,938
Üyeler
188,594
Son üye
aslany
Geri
Top