XFX Mercury Magnetic Air RX 9070 XT mi Gravastar RX 9070 XT mi

XPCX

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
308
XFX Mercury Magnetic Air RX 9070 XT mi Gravastar RX 9070 XT mi hangisi alınır? Sıcaklık olarak çok da önemli değil. Bu ikisinden birini alacağım Sapphire Nitro+ aldım çok coil whine vardı iade ettim.

XFX Mercury Magnetic Air RX 9070 XT mi Gravastar RX 9070 XT mi hangisi alınır? Sıcaklık olarak çok da önemli değil. Bu ikisinden birini alacağım Sapphire Nitro+ aldım çok coil whine vardı iade ettim.

Görünüş olarak her ikiside güzel hocam ikisinden birini alsan bile üzmez.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: XPCX
Mercury fakat ciddi anlamda bu fiyata 5070ti alırdım.Eğer illede 9070xt alacağım ve bu ikili arasında ise mercury...

• Muhteşem
bu fiyata alınınca 9070 xt mantığı kalmıyor ki 5070 ti al

• Muhteşem
Görünüş olarak her ikiside güzel hocam ikisinden birini alsan bile üzmez.
Tamamdır hocam teşekkür ederim.
Mercury fakat ciddi anlamda bu fiyata 5070ti alırdım.Eğer illede 9070xt alacağım ve bu ikili arasında ise mercury...
Evet doğru 5070 ti fiyatına çıkılıyor artık ben sıcaklık olarakta XFX en iyisi diye biliyorum da grava baya iyi görüntüde ama birazdaha düşünüp öyle karar veriyim aklımda çip meselesi de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu fiyata alınınca 9070 xt mantığı kalmıyor ki 5070 ti al
Doğru hocam birazdaha düşüniyim.

Tamamdır hocam teşekkür ederim.

Evet doğru 5070 ti fiyatına çıkılıyor artık ben sıcaklık olarakta XFX en iyisi diye biliyorum da grava baya iyi görüntüde ama birazdaha düşünüp öyle karar veriyim aklımda çip meselesi de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Doğru hocam birazdaha düşüniyim.
Xfx swift kullanıcısıyım.F/P olarak en dengeli kart kendisi.pulse veya gaming oc falan hikaye açıkçası.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,423
Üyeler
188,594
Son üye
aslany
Geri