Yardım Direksiyon seti onerisi

effes1

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
302
arkadaşlar henuz bütçe belirlemedim ama 15kdan cok olmasın olabildigince ucuza cozmek istiyorum beamng ets asseto filan oynarım oneriniz varmı

arkadaşlar henuz bütçe belirlemedim ama 15kdan cok olmasın olabildigince ucuza cozmek istiyorum beamng ets asseto filan oynarım oneriniz varmı
PXN v10pro idi sanırım bir bak istersen

https://www.gaming.gen.tr/kategori/cevre-birimleri/direksiyon/?markalar=pxn buradan bakabilirsin forumda kullanan ve incelemesini yapanlar var f/p bir marka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam vd6 biraz pahalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

V10 pro hocam karıştırdım

hocam v10 pro ile ultra arasında ne fark var
Tork ve sanırım pedal farkı var ets2 vs için bence V10 pro ideal fark anlamında bilgim yok ben tahmin yürüttüm alacak olursam ama debriyaj olanı alırım sanırım

Tork ve sanırım pedal farkı var ets2 vs için bence V10 pro ideal fark anlamında bilgim yok ben tahmin yürüttüm alacak olursam ama debriyaj olanı alırım sanırım
hocam bide düz v10 var o vitesli 16k civari o nasıldır

Moza düşünüyordum fakat mozada bu aralar indirim yok moza geçen sene 22-23 bin bandına falan düştü o zaman harikaydı bence fiyatı banka kampanyası ve ile o fiyata almak alternatif şuan PXN var ki güzel forumda bir arkadaş alıp kullanıyordu inceleme de yapmıştı

Tork farkı yok hocam. Tek farkı pedalları

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,307
Üyeler
188,738
Son üye
han1099
Geri