Hotspot yani vramlerin pedini değiştirmemiş yada kalınlığını tutturamamış. o kısma ped yerine termal macun koymuş vs olabilir. arasındaki sıcaklıklar mak 25 dereceyi geçmemesi lazım.Ekran kartını aldığım kişi 2 ay önce termal macununu kendi değişmiş sıkıntı yaratıcak akdar yüksek olmadığı için sorun görmedim bende şuan ama dengeli olabilmesi için ne yapmam gerek bu işle uğraşan bilen biri cevap verirse sevinirim.
OlabilirHotspot yani vramlerin pedini değiştirmemiş yada kalınlığını tutturamamış. o kısma ped yerine termal macun koymuş vs olabilir. arasındaki sıcaklıklar mak 25 dereceyi geçmemesi lazım.
Ped öneriniz var mı peki rx6600 ekran kartım içinHotspot yani vramlerin pedini değiştirmemiş yada kalınlığını tutturamamış. o kısma ped yerine termal macun koymuş vs olabilir. arasındaki sıcaklıklar mak 25 dereceyi geçmemesi lazım.
Hotspot ile VRAM'lerin ne alakası var? Hotspot GPU ile alakalı VRAM ile alakası yok.Hotspot yani vramlerin pedini değiştirmemiş yada kalınlığını tutturamamış. o kısma ped yerine termal macun koymuş vs olabilir. arasındaki sıcaklıklar mak 25 dereceyi geçmemesi lazım.
Aradaki fark fazla. Birşeyler yanlış diye düşünüyorum. Alakası var demiyorum. Aradaki fark çok olması birşeylerin yanlış olduğunu düşünüyorum. Buda vramler ped ve macun geliyor aklaHotspot ile VRAM'lerin ne alakası var? Hotspot GPU ile alakalı VRAM ile alakası yok.
Konuya gelecek olursak 90 derece AMD kartlar için normal kabul ediliyor.
Normal, kart muhtemelen XFX SWFT ya da Sapphire Pulse modelidir bunlarda hotspot hep fazla çıkar.Aradaki fark fazla. Birşeyler yanlış diye düşünüyorum. Alakası var demiyorum. Aradaki fark çok olması birşeylerin yanlış olduğunu düşünüyorum. Buda vramler ped ve macun geliyor akla
Bu kadar fark çıktığını görmedim. 54 derece , 90 derece normalse bir şey diyemem Bakım yapılmasında fayda var benceNormal, kart muhtemelen XFX SWFT ya da Sapphire Pulse modelidir bunlarda hotspot hep fazla çıkar.
Kart modeli xfx ama normal degeriyle hotspot arasinda bu kadar fark olmasi normal mi bu deger kasanin kapagi acikken oluyor bi de kasa kapaliyken 98-99 da goruyorNormal, kart muhtemelen XFX SWFT ya da Sapphire Pulse modelidir bunlarda hotspot hep fazla çıkar.
bu modellerin hotspot herzaman yüksek çıkar ancak 25 derece farklar normal sayılır 80 civarları ama 90 sınır.Ekran kartını aldığım kişi 2 ay önce termal macununu kendi değişmiş sıkıntı yaratıcak akdar yüksek olmadığı için sorun görmedim bende şuan ama dengeli olabilmesi için ne yapmam gerek bu işle uğraşan bilen biri cevap verirse sevinirim.
Hiç ekran karti acmadim ama el yatkinligim var ancak elimde suan termal ped yok eger sorun termal pedlerdeyse internetten almami onereceginiz bir marka var mi ya da direkt urun linkibu modellerin hotspot herzaman yüksek çıkar ancak 25 derece farklar normal sayılır 80 civarları ama 90 sınır.
arkadaşın yaptığı bakımdan sonra termal macun kenarlara itilmiş olabilir. GPU çalışma prensibi sebebi ile minik bükülme hareketi yapar bu yüzden macun yavaş yavaş kenarlara itilir hatta fabrikasyon çıkışlı oyüzden termal ped kullanılır.
Eğer el yatkınlığınız var ise içini açıp bakabilirsiniz duruma termal ped ile kullanmanızı öneririm ya da bloğu tam oturtamadı arkadaş bakmadan bir şey demek zor
GPU nuzun ölçülerine bakarak var ise alabilirsiniz yok ise büyük alıp kesmeniz gerekir thermal grizzy alınabilir fiyat konusunda daha pahalı olacaktır daha uygun olarak arctic varHiç ekran karti acmadim ama el yatkinligim var ancak elimde suan termal ped yok eger sorun termal pedlerdeyse internetten almami onereceginiz bir marka var mi ya da direkt urun linki