Ben 1 hafta aradım bulamayıp 23.5a aldım valla piyasaya göre ucuz.cok iyi fiyat aynen 2 dandik ram 20 k![]()
Ben 1 hafta aradım bulamayıp 23.5a aldım valla piyasaya göre ucuz.cok iyi fiyat aynen 2 dandik ram 20 k![]()
HbSatıcı kimdi?
Bana 1.35v yazmasına rağmen 1.4v ve hynix m çip yolladılar değişim isteyince stok yok dediler böle şansın varya...
İhtiyacım vardı 1 hafta önce aldım, 2 gündür 7-8k ucuza satıyorlar inadına beni mi beklediler ne deliricemacil ihtiyacınız yoksa bekleyin , prim vermeyin bu işe global de böyle insanlara almayın diyorlar.
Eğer yeni aldıysan iade et, 7-8 bin büyük para.İhtiyacım vardı 1 hafta önce aldım, 2 gündür 7-8k ucuza satıyorlar inadına beni mi beklediler ne delirice
Aktif satışta olsa alıp iade ederim de şimdi iade etsem ramsiz kalıcam, denk gelse hemen alırdımEğer yeni aldıysan iade et, 7-8 bin büyük para.
Ben geçen Hepsiburada üzerinden ürün almıştım, 700 TL indirim geldi. Temsilciye yazıp kupon aldım.
yedirmem![]()
dandik olan kısmı nere knkcok iyi fiyat aynen 2 dandik ram 20 k![]()
Yazdım temsilciye bana gelen model farklı olduğu ve premium üyesi olduğum için 25 Şubata kadar iade veya farklı satıcılı da olsa aynı ürün fiyat farkı kuponu politikası uyguluyorlarmış. Bekliyeceğim.Eğer yeni aldıysan iade et, 7-8 bin büyük para.
Ben geçen Hepsiburada üzerinden ürün almıştım, 700 TL indirim geldi. Temsilciye yazıp kupon aldım.
yedirmem![]()
ben ilk am5 piyasaya çıktığında belleklerimi aldım dandik kingston 5200 40cl ozamanlar seçenek yoktu. Şimdi bekliyorum inat olsun diye l3 önbellekleri iyi olan amd3d işlemci bile alabilirim ama bellek almayacağım.Bu belleğim ile ölene veya düşene dek bekleyeceğim.İhtiyacım vardı 1 hafta önce aldım, 2 gündür 7-8k ucuza satıyorlar inadına beni mi beklediler ne deliricem
5800x3d x570 64 ddr4 üçlüsünü 37ye sattım geçen ay ve geçen hafta 9800x3d x870 ve ram aldım mecbur artmadan ramler. Ucuza bulsam aşırı worth olucaktı ama cebimden 20k çıktı şuanben ilk am5 piyasaya çıktığında belleklerimi aldım dandik kingston 5200 40cl ozamanlar seçenek yoktu. Şimdi bekliyorum inat olsun diye l3 önbellekleri iyi olan amd3d işlemci bile alabilirim ama bellek almayacağım.![]()