Aldığım kasa ile gelen kasanın özellikleri farklı.

qksthere

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
78
İncehesaptan geçen cuma OEM paket siparişi vermiştim. OEM pakette kasa olarak Vento VG12AL 850w PSU modelini seçmiştim. Bu kasanın incehesap sayfasında 400mm gpu, 165mm CPU fan desteği olduğu yazıyordu. Vento'nun kendi sitesinde bu kasanın sayfasında da aynı bilgi yazıyordu ve ben bu boyutlara güvenerek kasayı sipariş vermiştim. Bilgisayar bugün elime ulaştı, ancak kasanın olduğu büyük kutuda kasanın özelliklerinin olduğu kısımda CPU fan simgesinin altında 160mm yazıyor. Kasa doğru kasa modeli doğru ama sipariş verirken yazan özellik ile burda yazan farklı. Bu durumda hangisi gerçektir, sitelerdeki bilgi mi yoksa kasanın kutusunda yazan bilgi mi doğrudur? Ne yapmam lazım?

Kasanın incehesap sayfası: https://www.incehesap.com/vento-vg1...ce=paylas&utm_medium=urun&utm_term=mobile-app

Kasanın vento sitesindeki sayfası: https://ventocase.com/urun/vg12al/

Kasanın kutusunun üstündeki resmi dosyalara ekledim.

Ekler

• 5869.webp
    5869.webp
    369.4 KB · Hit: 71
keşke olmasa böyle durumlar o kadar paralar veriliyor

Son düzenleme:
Geçen hafta bilgisayarım için epey pahalı bir parça sipariş ettim. Kutu elime ulaştığında kargodan kaynaklı sanırım ufak bir ezilme vardı. İçime sinmediği için direkt Trendyol üzerinden satıcıya mesaj attım. Adamlar o kadar ilgiliydi ki, "hiç dert etmeyin hemen yenisini yollayalım" dediler. Trendyol asistan da süreci takip etti. Eskiden internetten teknolojik alet almaya korkardım ama problem yaşanırsa Trendyol ile de satıcıyla da bu kadar kolay çözülebilmesi insana büyük güven veriyor.
Hocam ama incehesap bura ve incehesap ne kadar destek olur bilmiyorum. Ya da destek olurlar mı bilmiyorum. Şaka gibi kasayı alırken sadece bu özelliğe dikkat ettim rahat 7-8 kişiye sordum teyit ettim ve bu uzunluk yeterli diye bu kasayı aldım ama şuan kutuda 160 yazıyor. Bunu iade etmekle uğraşsam da bilgisayar alma süreci en az 2 hafta daha uzayacak ve net şekilde zam yiyecekler. Dolandırılmış gibi hissediyorum.

İncehesaptan geçen cuma OEM paket siparişi vermiştim. OEM pakette kasa olarak Vento VG12AL 850w PSU modelini seçmiştim. Bu kasanın incehesap sayfasında 400mm gpu, 165mm CPU fan desteği olduğu yazıyordu. Vento'nun kendi sitesinde bu kasanın sayfasında da aynı bilgi yazıyordu ve ben bu boyutlara güvenerek kasayı sipariş vermiştim. Bilgisayar bugün elime ulaştı, ancak kasanın olduğu büyük kutuda kasanın özelliklerinin olduğu kısımda CPU fan simgesinin altında 160mm yazıyor. Kasa doğru kasa modeli doğru ama sipariş verirken yazan özellik ile burda yazan farklı. Bu durumda hangisi gerçektir, sitelerdeki bilgi mi yoksa kasanın kutusunda yazan bilgi mi doğrudur? Ne yapmam lazım?

Kasanın incehesap sayfası: https://www.incehesap.com/vento-vg1...ce=paylas&utm_medium=urun&utm_term=mobile-app

Kasanın vento sitesindeki sayfası: https://ventocase.com/urun/vg12al/

Kasanın kutusunun üstündeki resmi dosyalara ekledim.
Kullanımda vs sıkıntı mı oluşturuyo bişey mi sığmıyo anlamadım

Hocam ama incehesap bura ve incehesap ne kadar destek olur bilmiyorum. Ya da destek olurlar mı bilmiyorum. Şaka gibi kasayı alırken sadece bu özelliğe dikkat ettim rahat 7-8 kişiye sordum teyit ettim ve bu uzunluk yeterli diye bu kasayı aldım ama şuan kutuda 160 yazıyor. Bunu iade etmekle uğraşsam da bilgisayar alma süreci en az 2 hafta daha uzayacak ve net şekilde zam yiyecekler. Dolandırılmış gibi hissediyorum.
kanka 165mm soğutucu mu var ki sende niye takıldın bu kadar

sitede yazan doğrudur bence ama bende thermalrigt peerless assassin 120 var dev gibi ve o bile 157mm.

Yarım cm fark var biraz fazla abarttınız gibi geldi. koskoca phantom spirit bile 15.4 cm
extra büyük bir soğutucu kullanmadıkça problem yaratmaz diye düşünüyorum.

sığar merak etme pay bırakıyorlar o yazıyı yazarken

İade değil doğrusuyla değişim iste, sadece kasayı yollayacağını belirt eğer psu yu ayrı aldıysan sadece kasayı yolla pc yi bir süre uzay sistem olarak kasasız kullan. Eğer psu yu ayrı almadıysan kasaya dahilse komple gönder.

İade değil doğrusuyla değişim iste, sadece kasayı yollayacağını belirt eğer psu yu ayrı aldıysan sadece kasayı yolla pc yi bir süre uzay sistem olarak kasasız kullan. Eğer psu yu ayrı almadıysan kasaya dahilse komple gönder.
Hocam muhtemelen tüm vento vg12al kasalarda aynı durum vardır. Yani doğrusuyla değişim gibi bir durumun mümkün olduğunu düşünmüyorum. Gene de yanıltıcı bilgi ama

Elindeki soğutucuyu takamıyosan değişim iste, fakat öyle bi' sorun yoksa 5mm için ne gerek var uğraşmaya anlamadım.
İncehesap başlı başına sıkıntı zaten, satana kadar hiç bişey yok, sattıktan sonra desteği ancak rüyanda görürsün; şikayetvar'a falan yazıcan da sonra dönecekler de bilmem ne!..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,678
Üyeler
190,785
Son üye
mehm
Geri