garanti bankasının kampanyasına nasıl ulacaşaz hocam ?Garanti bankası varsa çok daha iyiye gelirdi 1050tl bonus veriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Garanti bankası varsa çok daha iyiye gelirdi 1050tl bonu
15 bini 14 bine düşürünce de oluyor mu? Parafta 15.000 TL ile 49.999 TL arasındaki harcamaya 750 TL diyor 14 bine düşürdüğümüzde de yararlanabilidiniz mi?teşekkürler 14 bine 9 taksit 7800x3d aldım. Paraf kampanyası ile 13 bin 600’e geldi hatta
yok ondan yararlanamadım ama 250 paraf günüm indirimi 200 tl de elektronik alışveriş puanı verdi. Aslında bin tl lik bir ürün ekleyip o şekilde de alabilirmişim. Neyse artık.15 bini 14 bine düşürünce de oluyor mu? Parafta 15.000 TL ile 49.999 TL arasındaki harcamaya 750 TL diyor 14 bine düşürdüğümüzde de yararlanabilidiniz mi?
Bonus flash uygulamasından ulaşacaksınız. 3 adet kampanya var, hepsine katılmanız gerekgaranti bankasına özel amazonda ne var hocam. taksitle televizyon alıyım bende
garanti bankasının kampanyasına nasıl ulacaşaz hocam ?
Bumu kral bende alcamda Alınır mı?Ryzen 5600 fanlı aldım teşekkür ediyorum
Paraf Amazon'u elektronik mi sayıyor?yok ondan yararlanamadım ama 250 paraf günüm indirimi 200 tl de elektronik alışveriş puanı verdi. Aslında bin tl lik bir ürün ekleyip o şekilde de alabilirmişim. Neyse artık.
hangileri hocam yazma şansınız var mı bende 1 tane kampanya görünüyorBonus flash uygulamasından ulaşacaksınız. 3 adet kampanya var, hepsine katılmanız gerek
alınan ürün elektronik olduğu için evetParaf Amazon'u elektronik mi sayıyor?
hayır saymıyor amazon sadece e-ticaret oluyorParaf Amazon'u elektronik mi sayıyor?
1050 tl bonus nasıl alıyoz reisGaranti bankası varsa çok daha iyiye gelirdi 1050tl bonus veriyor
Garanti bankası varsa çok daha iyiye gelirdi 1050tl bonu
Geçen 7800X3D almıştım. Şimdi 250 TL daha uyguna geldi. Diğerini iade edicemSUPER500 Kodu Sepette 5.000₺ Ve Üzerine 500₺ İndirim Yapıyor. Kod yalnızca mobil uygulamada geçerli dostlar. Mutfak - Oyuncak - Kişisel Bakım Aletleri - Bebek - Ev & Yaşam - Yapı Market - Pc & Kamera - Mobil Elektronik kategorilerinde geçerli.
SUPER1250 koduda varmış dostlar. Ona 15 bin TL ve üzeri alışverişte 1250TL indirim yapıyor.