🔥İndirim Asus Rog Harpe Ace Mini 3379TL (Resident Evil Requiem Hediyeli!)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Zatn beyaz mouse lazımdı birazda marka bağlılığı tabi iyi oldu beleş oyun olması. başvuru sorunsuz hallettim gelince yazarım unutmazsam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

siyahsa ve satamazsan yaz bana
etkinleştirdim beyler kod 12 martta geldi toplam 5 günde planet sitesinde uk seçin ödemede kodu yazın steam kodu direkt geliyo steam oyun etkinleştirin e girin oluyor.

evet ince hesaptan aldı ama sarı site üzerinden bu fiyattan satmaz kesinti yaptığı için.
Hocam sarı site uzerinden ben kesintiyide ödeyip alicam o yüzden sordum. Arkadaşınızın iletişim bilgilerini bana atabilirseniz zaten ozeldende yazdım. Arkadaşınızla görüşüp almak isterim.

Hocam sarı site uzerinden ben kesintiyide ödeyip alicam o yüzden sordum. Arkadaşınızın iletişim bilgilerini bana atabilirseniz zaten ozeldende yazdım. Arkadaşınızla görüşüp almak isterim.
Hocam eğer arkadaşla anlaşamazsanız ben de satıcam. (Benim kodu etkinleştirmek için 5070 ve üzeri ekran kartı gerekiyor.)

Hocam eğer arkadaşla anlaşamazsanız ben de satıcam. (Benim kodu etkinleştirmek için 5070 ve üzeri ekran kartı gerekiyor.)
Hocam arkadaş benle iletisime nedense gecmedi. Özelden bana yazıp herhangi bir iletişim numarası iletebilirseniz konuşmak isterim tabikide

Yeğenime aldığım mousun resident evil oyun kodu geldi, ihtiyacı olan varsa özelden yazabilir, genelde bilgisayar başındayım hızlı teslim edebilirim.

Edit: kitsuragi nickli arkadaş ile alışverişi yaptık, elimde kod kalmadı.

Son düzenleme:
5000 serisi kartım yok, kod şeklinde verecek olan varsa talibim.

edit: aldımm

Son düzenleme:
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,435
Üyeler
190,571
Son üye