Ben katılmıyorum hocam her şey gpu değil işlemci, ekran vs. bunlar da önemliBu paralara çıkılabiliyorsa 5070Ti bakılmalı. En ucuz 5070Ti herhangi 5070'den iyidir çünkü 12 GB VRAM geleceğe yönelik. Değiştirilemeyen parçalar üzerinden laptop seçmek lazım. ACER Nitro 16S NH.U07EY.001 78k gibi fiyattan satılıyor arada: Donanım Arşivi // Technopat
Detaylı anlatır mısın ?Dolandiriciymis arayip hesaba istiyolar parayi
N11de olurdu böyle şeyler. Sizi watsaptan arıyolar trendyol logolu bi numara. Fiyat hatası girmiş eleman diyip farklı bi ödeme yöntemi istiyo ibana atma gibi yada iptal edecez diyolar. Dolandırıcı yaniDetaylı anlatır mısın ?
Tabi onlar da iyi olması lazım ve F/P makine olması lazım.Ben katılmıyorum hocam her şey gpu değil işlemci, ekran vs. bunlar da önemli
Geçmiş olsun direkt iptal çekin.Dolandiriciymis arayip hesaba istiyolar parayi
bana hayatımda ilk defa 8 GB 5070 görme fırsatı verdiğin için teşekkür ederim![]()
HP OMEN 16-AP0014NT C12CJEA GeForce 8GB RTX 5070 Ryzen 9-8940HX 32GB RAM 2TB SSD 16 inç WQXGA 240Hz - Fiyatı, Yorumları
OMEN 16-AP0014NT C12CJEA GeForce 8GB RTX 5070 Ryzen 9-8940HX 32GB RAM 2TB SSD 16 inç WQXGA 240Hz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Fiyat yanlış girildi muhtemelen ama isteyen şansını denesin
Daha çok görürsün hepsi 8GB çünkübana hayatımda ilk defa 8 GB 5070 görme fırsatı verdiğin için teşekkür ederim
Laptoplarda 8gb knkbana hayatımda ilk defa 8 GB 5070 görme fırsatı verdiğin için teşekkür ederim
ne güzel küfür ederdim varyaBiz aldık 51k iken . Aradılar hemen ardınca baktık ilan kalkmış, sipariş de iptal edilmiş . diyorlar ki biz yanlış fiyattan koymuşuz bu normalde 79 binlik bi cihaz. eğer nakit olarak 51 bin hesabımıza atabilirseniz anca öyle yollayabiliriz (yersen). Hıyar yollama vakası kısaca.