MuhammedKazan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 290
Bu fiyata değer mi bilmem ama bu da var.
Simdi nasıl teşhir olduğu önemli.Bu fiyata değer mi bilmem ama bu da var.
ses kalitesi daha iyi tabi hak veriyorum ama kablosuzun rahatlığı çok ayrıKablolusu daha iyi.
Hocam bu kıyası yapmak için kablolusunu da kullanmalısınız.2026 yılında ne yapıyoruz da, kablosuz kulaklıktaki ses kalitesi ve düzeyi yeterliyken, bu paralara kablolu alalım ? Artık kablolusu daha iyi diye bir ürünün kablosuz özelliğinin muhteşem kolaylığını göz ardı etmememiz gerekiyor.
Kablosuz versiyonunu kullanıyorum ve fazlasıyla memnunum. Bütçe varsa kablosuzuna biraz daha fazla verip takside böldüğünüzde ayda en faz 300-500 Tl ödeyerek onu alın. Bütçe buraya çıkmıyorsa zaten gene kablolu almayın.
Buan katılıyorum. Kablolu Razer Blackshard V2 uSB'den geçtim buna hatta onu aldıktan 1 sene sonra. Sadece keyif ve kablodan kurtulmak amaçlı. 2. batarya olayı hayatınıza o kadar şey katacak ki, uzaktan atıp tutmakla bu kadar para verilir mi denemeyecek kadar çağ atlatıyor insanın hayatında (Siz böyle bir şey dediniz diye demiyorum sadece gereksiz hiçbir şey bilmeden pahalı diye laf atanlaradır)Hocam bu kıyası yapmak için kablolusunu da kullanmalısınız.
Sadece kablosuzunu kullanıp bu bana yeter dediğiniz zaman bu kıyas olmuyor.
Bu mantıkla çoğu kişiye nova 5 de yetecektir.
Buan katılıyorum. Kablolu Razer Blackshard V2 uSB'den geçtim buna hatta onu aldıktan 1 sene sonra. Sadece keyif ve kablodan kurtulmak amaçlı. 2. batarya olayı hayatınıza o kadar şey katacak ki, uzaktan atıp tutmakla bu kadar para verilir mi denemeyecek kadar çağ atlatıyor insanın hayatında (Siz böyle bir şey dediniz diye demiyorum sadece gereksiz hiçbir şey bilmeden pahalı diye laf atanlaradır)
Ben genel bir kullanıcıyım ve her şey de fersah fersah yetiyor.
Ben 15 gün önce Arctis Nova Pro wirelessi beğenmedim diye sattımBuan katılıyorum. Kablolu Razer Blackshard V2 uSB'den geçtim buna hatta onu aldıktan 1 sene sonra. Sadece keyif ve kablodan kurtulmak amaçlı. 2. batarya olayı hayatınıza o kadar şey katacak ki, uzaktan atıp tutmakla bu kadar para verilir mi denemeyecek kadar çağ atlatıyor insanın hayatında (Siz böyle bir şey dediniz diye demiyorum sadece gereksiz hiçbir şey bilmeden pahalı diye laf atanlaradır)
Ben genel bir kullanıcıyım ve her şey de fersah fersah yetiyor.
Dediğim gibi kablosuzun konforu + bu kulaklığın 2. batarya olayı, hala diğer markaalrın neden yapmadığını anlamadığım bir olay. Zaten ses kalitesi artık bir yere kadar, insanın kulağı ne kadar algılarsa, o ve bu kulaklıkta bence yeterli.Bu model ile alakası yok ama cidden şarjı giden kablosuz kulaklık nimet bende CLOUD III S aldım aldıgımdan beri birkaç kere şarja taktım sadece aşırı konfor masadan istediğim gibi kalkıyorum istediğim yere gidiyorum falan şarjı da bitmiyor günlerce. Aradaki ses kalitesi farkı olarak dağlar olması lazım ki bu farkı karşılasın bence. Giriş seviye kablosuz urunler neyse ama bu seviyedeki kablosuzlar da bence zaten cok iyidir. Ki misal bunun kablosuzunda var mı bilmiyorum ama CLOUD III S' i telefonda bluetooth ile vb kullanabiliyorum. Yine ekstra ama dahili mikrofonu oldugu için baya telefon kulaklıgı gibi kullanılıyor
Tabii ki tercih meselesi. Kablosuz olması, batarya olayı + ses kalitesinin fazlasıyla yeterli olması, benim için kabloludaki ses kalitesinden önce geliyor.Ben 15 gün önce Arctis Nova Pro wirelessi beğenmedim diye sattım.