🔥İndirim Arctis Nova Pro 10.308₺(Peşine 9 Taksit)!

Uzun süredir kullanıyorum. Sonar özelliği hariç kendi DAC ünitesinin üzerindeki özellikleriyle kullandım hep. Çok çok çok nadir bazı müziklerde frekanslarda bozulma oluyor. 4 dakikalık şarkıda 0.2 milisaniyelik yerde oluyor 1 kez. Mesela dandik bir kulaklık tak, o dandik kulaklıkta o saniyedeki yerde bozulma olmuyor. Sebep ise şu ;
USB kablosundan dijital olarak DAC ünitesine taşıyor. Bu ünitede sesi yüksek kaliteli analog sinyale dönüştürüyor. Bundan dolayı patlamaması gereken yerlerde yada bozulmaması gereken yerlerde anlık olarak yapıyor. Ama dediğim gibi sadece bazı şarkılarda yapıyor. Sesı kısıp deniyorum acaba ses yüksek diyemi fakat kısıkta da yapıyor. AUX jak özellikli kulaklığı direkt olarak pc'ye bağladıkmı o ses gelmiyor. Bu sorunu sadece bu cihazda yapmıyor. USB olarak kullandığım 4 farklı kulaklıktan ikisinde de yaptı. Bazı usb olarak kullanılan kulaklıklarda ufakta olsa yapıyor. Demekki normal diyebilirim bu soruna. Oyunlarda bu soruna gram rastlamadım. Bu bozulma sanki kulaklığın sürücüsü kaldırmıyormuş gibi hissediyorsunuz ama alakası yok. Alan arkadaşlar eğer müzik dinliyosa dediğim gibi bazı nadir parçalarda bu sorun var. Müzik zevkini falan bu kulaklıkla iyi alıyorsunuz. Kulaklık titriyor çok yüksek ses veriyor. Detay varmı var fakat doğal olarak abartılacak kadar pek OPEN değil. Ama yine iyi. Kendi DAC ünitesi üzerinden EQ ayarı yapabiliyosunuz ve bence bu çok yeterli diyebilirim. Bası açınca vokalleri boğuyor. Sürücüsü gerçekten çok iyi bas vuruyor. Bası ve tizi çok az açmanız yeterli. Klasik taksici eq ayarı. Vokali kendi üzerindeki default ayarıyla gayet iyi veriyor. İçimi döktüm sorunuz varsa dönebildiğim kadarıyla dönerim. Bu arada Kablosuz versiyonu ile neredeyse farkı yok. Sadece desibeli biraz kısık. Kablolu versiyon gibi bangır bangır çalmıyor doğal olarak. Ama sizin yerinizde olsaydım bu saatten sonra kablosuz alırdım. Tak kafaya gitsin. Oyun oynarken falan kablosu eline takılıyor sağına soluna dönerken gibi gibi.

2026 yılında ne yapıyoruz da, kablosuz kulaklıktaki ses kalitesi ve düzeyi yeterliyken, bu paralara kablolu alalım ? Artık kablolusu daha iyi diye bir ürünün kablosuz özelliğinin muhteşem kolaylığını göz ardı etmememiz gerekiyor.
Kablosuz versiyonunu kullanıyorum ve fazlasıyla memnunum. Bütçe varsa kablosuzuna biraz daha fazla verip takside böldüğünüzde ayda en faz 300-500 Tl ödeyerek onu alın. Bütçe buraya çıkmıyorsa zaten gene kablolu almayın.

2026 yılında ne yapıyoruz da, kablosuz kulaklıktaki ses kalitesi ve düzeyi yeterliyken, bu paralara kablolu alalım ? Artık kablolusu daha iyi diye bir ürünün kablosuz özelliğinin muhteşem kolaylığını göz ardı etmememiz gerekiyor.
Kablosuz versiyonunu kullanıyorum ve fazlasıyla memnunum. Bütçe varsa kablosuzuna biraz daha fazla verip takside böldüğünüzde ayda en faz 300-500 Tl ödeyerek onu alın. Bütçe buraya çıkmıyorsa zaten gene kablolu almayın.
Hocam bu kıyası yapmak için kablolusunu da kullanmalısınız.
Sadece kablosuzunu kullanıp bu bana yeter dediğiniz zaman bu kıyas olmuyor.
Bu mantıkla çoğu kişiye nova 5 de yetecektir.

Daha yeni Arctis Nova Pro Beyaz wireless aldım onu almasaydım bunu alırdım gibi duruyor fiyatı da iyi sağlık olsun. :D

Xbox model hocam?

Hocam bu kıyası yapmak için kablolusunu da kullanmalısınız.
Sadece kablosuzunu kullanıp bu bana yeter dediğiniz zaman bu kıyas olmuyor.
Bu mantıkla çoğu kişiye nova 5 de yetecektir.
Buan katılıyorum. Kablolu Razer Blackshard V2 uSB'den geçtim buna hatta onu aldıktan 1 sene sonra. Sadece keyif ve kablodan kurtulmak amaçlı. 2. batarya olayı hayatınıza o kadar şey katacak ki, uzaktan atıp tutmakla bu kadar para verilir mi denemeyecek kadar çağ atlatıyor insanın hayatında (Siz böyle bir şey dediniz diye demiyorum sadece gereksiz hiçbir şey bilmeden pahalı diye laf atanlaradır)

Ben genel bir kullanıcıyım ve her şey de fersah fersah yetiyor.

Bu model ile alakası yok ama cidden şarjı giden kablosuz kulaklık nimet bende CLOUD III S aldım aldıgımdan beri birkaç kere şarja taktım sadece aşırı konfor masadan istediğim gibi kalkıyorum istediğim yere gidiyorum falan şarjı da bitmiyor günlerce. Aradaki ses kalitesi farkı olarak dağlar olması lazım ki bu farkı karşılasın bence. Giriş seviye kablosuz urunler neyse ama bu seviyedeki kablosuzlar da bence zaten cok iyidir. Ki misal bunun kablosuzunda var mı bilmiyorum ama CLOUD III S' i telefonda bluetooth ile vb kullanabiliyorum. Yine ekstra ama dahili mikrofonu oldugu için baya telefon kulaklıgı gibi kullanılıyor
Buan katılıyorum. Kablolu Razer Blackshard V2 uSB'den geçtim buna hatta onu aldıktan 1 sene sonra. Sadece keyif ve kablodan kurtulmak amaçlı. 2. batarya olayı hayatınıza o kadar şey katacak ki, uzaktan atıp tutmakla bu kadar para verilir mi denemeyecek kadar çağ atlatıyor insanın hayatında (Siz böyle bir şey dediniz diye demiyorum sadece gereksiz hiçbir şey bilmeden pahalı diye laf atanlaradır)

valla hem kabloluyu hem kablosuzu kullandım. Kablolu bambaşka arkadaşlar. Yanına gelen dac/amp baya kaliteli bir şey ve kulaklığa can veriyor bildiğiniz. Mikrofonu zaten nedense 2 kat falan daha iyidi kablosuzdan (nedense dememin sebebi kablosuzda hs80 gibi canavar mikrofonlu kulaklıklar var.). Kablolu arctis novanın dengi/üstü şu an kullandığım nova elitedir.

Bu arada bu anlattığım şeyler eq yapmayan, müzik dinlemeyen veya single playerde böyle atmosfere gömülmeyenler için hiçbir şey ifade etmez. Yanlış anlaşılma olmasın gömmek anlamında vs. demedim yani ilgilenmek isteyen sesi böyle çok kaliteli duymak isteyenler için kablolu önemli yanında gelen daci sayesinde fakat düz oyuncuysanız kablosuzda çok net iş görür bir kulaklık

Son düzenleme:

Ben 15 gün önce Arctis Nova Pro wirelessi beğenmedim diye sattım ☺️.

Bu model ile alakası yok ama cidden şarjı giden kablosuz kulaklık nimet bende CLOUD III S aldım aldıgımdan beri birkaç kere şarja taktım sadece aşırı konfor masadan istediğim gibi kalkıyorum istediğim yere gidiyorum falan şarjı da bitmiyor günlerce. Aradaki ses kalitesi farkı olarak dağlar olması lazım ki bu farkı karşılasın bence. Giriş seviye kablosuz urunler neyse ama bu seviyedeki kablosuzlar da bence zaten cok iyidir. Ki misal bunun kablosuzunda var mı bilmiyorum ama CLOUD III S' i telefonda bluetooth ile vb kullanabiliyorum. Yine ekstra ama dahili mikrofonu oldugu için baya telefon kulaklıgı gibi kullanılıyor
Dediğim gibi kablosuzun konforu + bu kulaklığın 2. batarya olayı, hala diğer markaalrın neden yapmadığını anlamadığım bir olay. Zaten ses kalitesi artık bir yere kadar, insanın kulağı ne kadar algılarsa, o ve bu kulaklıkta bence yeterli.
Ben 15 gün önce Arctis Nova Pro wirelessi beğenmedim diye sattım ☺️.
Tabii ki tercih meselesi. Kablosuz olması, batarya olayı + ses kalitesinin fazlasıyla yeterli olması, benim için kabloludaki ses kalitesinden önce geliyor.

Geri