ne kadar hızlı satılıyor sistem nasıl işliyorbynogame var sadece başka site yok
bynogame falan bulaşma gir csfloata en düşük ilanlardan kur hemen satılır şu yeni gelen 7 gün takas bekletmesi bittikten sonra parayı kendi ibanına çekersin 2 gün içinde yatıyorne kadar hızlı satılıyor sistem nasıl işliyor
oradan sat diyip direk sitenin sana verdiği fiyata satma o tam doğru olmuyor satacağın skinin üstüne tıkla diğer ilanlar çıkar sağda en ucuzdan en pahalıya ona göre koy sende fiyatıteşşekürederim csflaotta satıcam klavyem yoktu klavye parası çıktı
Hemen paranı alamayacaksın ama haberin olsun. Malum Steam takas bekletmesinden dolayı 1 hafta paran bekleyecek.teşşekürederim csflaotta satıcam klavyem yoktu klavye parası çıktı
csflaotta mı bekliyo sorun değilHemen paranı alamayacaksın ama haberin olsun. Malum Steam takas bekletmesinden dolayı 1 hafta paran bekleyecek.
ben türkiyede sadece bynogame var demek istemiştim csfloat'da item satıp parayı alabildiğimizi bilmiyordum yabancı bir site olmasına rağmen ibana çekebiliyor muyuz parayı gerçekteneğer 2015 senesinde yaşıyorsanız bynogame yoksa csfloat tavsiye ederim![]()
evet çekilebiliyor paraben türkiyede sadece bynogame var demek istemiştim csfloat'da item satıp parayı alabildiğimizi bilmiyordum yabancı bir site olmasına rağmen ibana çekebiliyor muyuz parayı gerçekten
evet ama az bir şey kesinti oluyormuş öyle duydum fazla değilmiş amaben türkiyede sadece bynogame var demek istemiştim csfloat'da item satıp parayı alabildiğimizi bilmiyordum yabancı bir site olmasına rağmen ibana çekebiliyor muyuz parayı gerçekten