Öneri S25 Ultra için şarj aleti önerisi

birer

80+
Reaksiyon skoru
13
Bütçe
1000
Eski konulara baktım fakat önerilen ürünlerde stok yok veya fiyatlar değişmiş. Araştırdığım kadarıyla şunları buldum.
Belkin
Anker
Ugreen

Hangisini almak daha mantıklı veya başka önerisi olan var mı.

Şahsen her zaman orijinalden yanayım. 45W orijinal Samsung çok pahalı, o yüzden 25W al geç 20-30DK farkediyor zaten 25 ile 45 arasında

İkisi arasından en ucuzunu al geç hocam. Orjinalleden daha iyi bence. Bendede s25u var. Ugreen ve spigenle şarj ediyorum genelde

Eski konulara baktım fakat önerilen ürünlerde stok yok veya fiyatlar değişmiş. Araştırdığım kadarıyla şunları buldum.
Belkin
Anker
Ugreen

şöyle bir rehberim var bakmak istersen rehber

Belkin
Anker
Ugreen

Anker'in teknik servisi çok kötü. Tavsiye etmem. Ugreen Nexode 45W veya Baseus PicoGo 45W tavsiye ederim.

Anker'in teknik servisi çok kötü. Tavsiye etmem. Ugreen Nexode 45W veya Baseus PicoGo 45W tavsiye ederim.
Ankerin servisi bulunduğum ilçeye çok yakın aslında artı olarak görüyodum.

Baseusun bu modelini görmemiştim ugreenle ikisi arasında kalsanız hangisini alırsınız

Ankerin servisi bulunduğum ilçeye çok yakın aslında artı olarak görüyodum.

Baseusun bu modelini görmemiştim ugreenle ikisi arasında kalsanız hangisini alırsınız
Ugreen şarj aletinin PPS güç profili test cihazında sadece 3.3V-11V 4.05A olarak görünüyor. 100W/5A pahalı kablolar kullanmak zorunda kalabilirsiniz.
2022071910182083.jpeg

Baseus ile standart 60W/3A kablo kullanarak telefonunuzu 45W gücünde şarj edebilirsiniz. Ben olsam Baseus alırdım.

Son düzenleme:
Baseusu sipariş ediyorum o zaman. Kablo da önerebilir misiniz telefonun kutusundan çıkan kablo yeterli değil sanırım

Orjinal harici kullanmazdım ben
Aldığınız telefon az bir para değil benimde samsung telefonum var ama kötü modellerden 6 yıldır kullanıyorum orjinal şarj aleti kullandım bataryası hiç ölmedi ilk günden farkı yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,177
Üyeler
190,700
Son üye
skyress007
Geri