🔥İndirim Lian Li Strimer Wireless 24P 3.499 TL

1774046213398.webp

ben bu profilde kullanıyorum pompa sesi yok ısı problemide yok.

Açık sözlülüğün bu kadarı teşekkür ederim :D Thermalright için uygulaması kötü diyorlar ve 6400 RPM ile çalıştığı için o da çok sesli. ASUS ROG RYUO IV 360 düşünüyorum acaba o nasıl?
Ryuo IV'nin fanları çok sesli ve yetersiz diyorlardı. Benim vazgeçme sebebim ise Asus'un yazılımı bence kötü, özellikle sanırım çok özelleştirme yapamıyorduk diye hatırlıyorum sınırlı idi. Tabi sen kontrol et ben ilk daha çok ekosistem ve görünüşe takıldığım için (Lian Li LCD fanlar var, aio fanları farklı olamaz benim için) çok da kafa patlatmadım, direk ilk adımda eleniyor benim için üstüne 20k ben, Lian Li Curved'i 15k ya bekliyorum, hatırlısı. 20k versem TRYX alırım.

https://www.incehesap.com/lian-li-strimer-wireless-24p-g89-pw24-1w-t-00-fiyati-75938/ bu anakartın büyük yerine. 24 pin olan.

bu ikisinden birini de sen seç birisinde 8 şerit rgb var birinde 12 şerit rgb var. Ekran kartında 12vhp olduğunu varsayıyorum. ve benim kişisel görüşüm 12 şeritli olanı al 8 şerit olan o kadar şatafatlı durmuyor.

Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

içinden çıkıyo o la değiştirebiliyon. bağlanan kısım halen siyah ama şu bracket kısmını beyaz yapabiliyorsun. clipsli zatenAlıntıyı görüntüle
kanka 5080 için lazım bir de yukarıdaki cpu besleme için

24p stimer için güzel fiyat. Lian li'nin usb kontrolcüsü olmadan kontrol edemezsiniz ama içinden çıkacaktır muhtemelen. Ben 4.200'e almıştım sinerjiden usb kontrolcüsüyle beraber gelmişti.

Alıntıyı görüntüle
Asia horse da güzel yapıyor onlarda bakın bence

Asia horse da güzel yapıyor onlarda bakın bence
aynen güzel ve ucuz ama yanma olan reddit konuları var bazen korkutuyor beni :D kendime takmadım allahtan.
ekran kartı kablosu asian horse 16 pin hariç hepsini kullanırım genelde onda gördüm.
çünkü kaliteli power da bile yanıyor o yüzden nvidia uyumlu alirken dikkat etmek lazım.
1774084149231.webp

valla benim panoroma iyice cozurttu şimdide inanılmaz uğultu sesi geliyor cızırtıyla beraber. Yedek bir AIO alınca yollayacağım garantiye. sakın alma uzak dur pişman olursun normal panoroma alınabilir ama @Shaco kullanmıştı onu yorum yaparsa
Bende de var önceki sıvı soğutmam 3-4k bandında bir sıvı soğutmaydı. O kadar sessizmiş ki. Tryxx çok sesli fanları değiştirdim işe yaramadı

Bende de var önceki sıvı soğutmam 3-4k bandında bir sıvı soğutmaydı. O kadar sessizmiş ki. Tryxx çok sesli fanları değiştirdim işe yaramadı
Try ekran altından ses geliyor üst fanlar kötü değildi.
360 çok sesli.
360 se normal gibiydi galiba devir yükselince aşırı ses yapıyor genel olarak.
Lian li %50 üstünde olduğunda pompa sesi gibi.
VRM fanı problem yani kısarak denemek lazım.
Tryx SE vram fani yoktu galiba baktimda görmedim. Ondan dolayı daha sessiz.
Düz modelinde 60mm fan var acayip uğultu yapıyor.
Örnek resim.
1774095640663.webp

Son düzenleme:
Bitti galiba indirim

aynen güzel ve ucuz ama yanma olan reddit konuları var bazen korkutuyor beni :D kendime takmadım allahtan.
ekran kartı kablosu asian horse 16 pin hariç hepsini kullanırım genelde onda gördüm.
çünkü kaliteli power da bile yanıyor o yüzden nvidia uyumlu alirken dikkat etmek lazım.
Alıntıyı görüntüle
direk kablo olarak almamakta fayda var bence üzerine geçirmeli almak daha iyi bence

Geri