ZOTAC GeForce RTX 5070 TI GAMING AMP EXTREME INFINITY ULTRA (55.000TL)

Pny x-epic 5070ti oc var elimde. Bu kartı aşırı beğeniyorum. Onu 44 45 e satıp buna geçmek istiyorum aslında ama emin olamıyorum. Sırf görüntü ve +2 yıl için 10 bin fazladan verilir mi ?
karttan memnunsan değmez gerek yok niye satıp alıyosun ki? kesinlikle değmez.

karttan memnunsan değmez gerek yok niye satıp alıyosun ki? kesinlikle değmez.
Bu Allahın cezası kart tanıtıldığı günden beri aklım onda :D Her gördüğümde ah şu elimde olsa diyorum. ama arada 10 15 fark olacak değmiyor. Performans aynı kart aynı sırf görüntü için de veresim yok.

o zamanki gelirinle simdiki gelirini de kiyaslasana brom 😁
kanka hesaplasam ne fark eder ben pandemi döneminde bile böyle kazık fiyatlar görmedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu Allahın cezası kart tanıtıldığı günden beri aklım onda :D Her gördüğümde ah şu elimde olsa diyorum. ama arada 10 15 fark olacak değmiyor. Performans aynı kart aynı sırf görüntü için de veresim yok.
bende aksine rgb sevmiyorum, ama sevene güzel kart, ama değmez 5080'e geçmedikçe memnunsan elindekinin değerini bil.

Bitirmeyin beyler banada lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pny x-epic 5070ti oc var elimde. Bu kartı aşırı beğeniyorum. Onu 44 45 e satıp buna geçmek istiyorum aslında ama emin olamıyorum. Sırf görüntü ve +2 yıl için 10 bin fazladan verilir mi ?
Verilmez epic x bile çok iyi bi ssd falan çekiyorsun o paraya.

Son düzenleme:
+2 yıl olayı ülkemizde yok. Uluslararası garanti geçerli fakat kargo ile yurtdışı çıkış giriş işi sıkıntı. Hatta zotac kartlarda ülkemizde 36 ay garanti de yok. Standart 24 ay garanti mevcut.

Verilmez sizdeki kart da çok iyi kullanmaya devam edin.

Biraz üstü 5080, 10 bin TL fazla ödemeye değer mi bilmem ama diğer Zotac var.
Dün gece tekrar başladı bu fiyattan ben de kaptım 1 tane :D

41.500 e inno 5070 Ti güzel fiyattı o zaman alanlar aldı. Tabi kart soğutma olarak pek iyi sayılmaz malum SFF yapıda, benim gibi tuğla misali 4 slot kart sevenler için pek iyi değil ama ses ve ısıyı pek önemsemeyenler için güzel karttı. Bende Galax 4080 var kart 4 slot stok halde 320W güç tüketirken %38 fan (1300rpm) ve sıcaklıklar 63-64 derece alıştım artık bu sessizliğe ve sıcaklığa, 1700-1800rpm de 70+ derecelerde çalışan kartlar bana yanıyormuş gibi geliyor.

Kart çok güzelmiş. Yine de 55k edeceğini düşünmüyorum

abicim siz kafayı mı yediniz ya 5070 ti ın satılması gereken fiyat bu;

750 ABD Doları eşittir
33.189,38 Türk Lirası

bu kadar bilinçsiz tüketici olduğu sürece nvidia da geçirdikçe geçiriyor

savaş yüzünden ram artmazda dolar artar oda bize yansır tabi acı acı, ama ekran kartlarına %30 zam gelecek diyorlar yani öyle bir durumda 80-90 a alırsın anca 5070 i bile o sebeple beklemekde fayda görmüyorum, bütçe dahilinde ne alabiliyosan alacaksın şu dönem, ha eğer ben diğer parçaları toplamamış olsam zamanında şu an hiç toplayamazdım neredeyse 1 sene oldu ilk parçayı aldığımdan beri, ekonomi bizi bu noktaya getirdi, ilk sistemimi ben 6bine toplamıştım sıfır 2070 li aşağı yukarı şuan topladığım sistem gibi orta üst düzey, şimdi geldiğimiz hale bak toplam 110bin tuttu sistem 20 katı neredeyse.
RAM-VRAM fiyatlarına etkisi Katar'da vurulan Helyum gazı üretim tesislerinden, o yüzden Çinin elindeki helyum stoğu bitince patlayacak yine fiyatlar diyorlar.
"Helium is essential for manufacturing semiconductors, including the cutting-edge chips used for artificial intelligence models produced in Asian fabrication plants."

750 ABD Doları eşittir
33.189,38 Türk Lirası

Bul hadi 33 bine 5070 Ti hemen alalım. Çöp VRM ve soğutmalı kartlar şuan 48 binden başlıyor. Tepe seviye kart bu. Bu soğutmaya ve VRM kalitesine 55 bin çok değil.

750 ABD Doları eşittir
33.189,38 Türk Lirası

Nvidia RTX 5070 Ti price is $1069 on Amazon currently. Used price is around $869.99 on ebay. The release price (MSRP) in US was $749 at launch.

Msrp fiyatı hocam dediğiniz ancak yurtdışında bile çıktığında her site 3 5 stok açtı bu fiyattan Türkiye de bile lansman 40 bin üzerindeydi. Şuan ikinci eller ebay da 870 dolar iyi modelleri 1000 dolar üzerinde satış oluyor buna bizdeki gümrük vs dahil etmek gerekiyor ama 55 bin çok tabi 5070ti için o bi gerçek

ZOTAC GeForce RTX 5070 TI GAMING AMP EXTREME INFINITY ULTRA

bu nasıl model adı tofaş doğan slx süper 1.6 i.e. extra ultra gibi

ZOTAC GeForce RTX 5070 TI GAEIU yapsınlar tamam :)
karttaki sonsuzluk aynası yüzünden bu adı vermişler ilk çıktığında bende almıştım

Geri