20.000₺ Direksiyon Seti Önerisi

Arda Fisher

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
604
Bütçe
20000
Beyler bu bütçeye Pc için vitesli bir direksiyon seti arıyorum.

3 Taksit imkanı olursa çok sevinirim önerilerinizi bekliyorum 😘

Kiralayabiliyorsan kiralamayı dene 1 hafta , aldıktan 1 ay sonra bir daha yüzüne bakılmıyor setin eğer yarış oyunlarıyla gün aşırı içli dışlı değilsen.

Kiralayabiliyorsan kiralamayı dene 1 hafta , aldıktan 1 ay sonra bir daha yüzüne bakılmıyor setin eğer yarış oyunlarıyla gün aşırı içli dışlı değilsen.
valla hocam ondan korkuyorum o yüzden 2. el alasım var ama işte taksit olmadığı için çekiniyorum

Yarış oyunlarından nefret eden biriyim g920 almıştım 2. Elde hissiyatı kötü olmasına rağmen 1.5 ay tuttu drift yapamadığım için sattım

valla hocam ondan korkuyorum o yüzden 2. el alasım var ama işte taksit olmadığı için çekiniyorum
@ayranli_tuz arkadaşımızın söylediği modelleri alırsanız muhtemelen kolay kolay sıkılmazsınız. Direct Drive modeller olduğu için gerçeğe en yakın hissiyatı veren onlar. Çabuk sıkılanlar genelde Rampage ya da G29 kullanan insanlar. Yapay geri bildirimleri ve dişli sesleri olduğu için insanlara oyuncak gibi geliyor.

@ayranli_tuz arkadaşımızın söylediği modelleri alırsanız muhtemelen kolay kolay sıkılmazsınız. Direct Drive modeller olduğu için gerçeğe en yakın hissiyatı veren onlar. Çabuk sıkılanlar genelde Rampage ya da G29 kullanan insanlar. Yapay geri bildirimleri ve dişli sesleri olduğu için insanlara oyuncak gibi geliyor.
hocam baktımda vites yok sanırım yada ben göremedim

hmm hocam debriyaj vites olmadanda zevkli olurmuya? bide attiklarinizdan hangisini almamı onerirsiniz
Niye otomatik vites arabalar gitmiyor mu 😄 Bu Direct Drive setler genelde pist yarışları yapanlar için üretildiğinden vites ve debriyaj ekstra satılıyor. Yarış yaparken debriyaj ve vitesle uğraşmak zaman kaybettiriyor.
Vites olarak bunu alabilirsiniz.
Debriyaj stoklara geldiğinde de onu alırsınız. Malzeme kalitesi ve güç olarak VD4 öneririm. V10 Ultra plastik ağırlıklı.

Son düzenleme:
anladım taksit seçenekleri iyi eğer para çıkarsa vd4 alıcam gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,324
Üyeler
190,344
Son üye
ErayTcix
Geri