Yardım 5070 vs 9070 xt hangisi alınır

Hocam 77-78 lere 500gb ssd cok dusuk kalir biz bikac arkadas daha bi hafta once anakart asus b650m r ram 32gb cl36 3 fanlı 5070 sistem aldik 240mm aio ve 1000w psu’lu. Hepsi birlikte 69.999 a geldi banka kampanyalariyla beraber 68.500
dediğine katılıyorum 500gb ssd ne yeni laptop aldım 1TB yetmiyecek gibiydi 4TB ALDIM

9070 xt nitro mu var sende?
Amd modellerinin genelinden bahsediyorum hocam. Nitro 580 pulse 6800 pure 7700xt deneyimleme şansım oldu 6800 ü sadece uzun süreli kullandım 7700xt arkadaşındı bende 1 ay kaldı yine ufak tefekte olsa sıkıntılar yaşadım. 580i anlatmıyorum zaten.

0 70 xtlerde o para hocam 0 alın kafanız rahat olsun en azından ilk 14 gün sıkıntı yaşarsanız çabuk kurtulursunuz.
Bilmiyorum ben biraz görüntü de seviyorum açıkcası. Sıfır fiyatlara da tasarımı güzel bir model yok gibi. Nvidia son zamanlarda illallah ettirdi bu yüzden AMD'ye geçmek istiyorum. En kötü 38K verip 4080 Gamerock alacağım.

dediğine katılıyorum 500gb ssd ne yeni laptop aldım 1TB yetmiyecek gibiydi 4TB ALDIM
küçük bi idare süreci olacaktıda dün crimson desert 150 gb olduğunu öğrendikten sonra vazgeçtim bu cuma belli olacak neyi nasıl yapacağım tüm yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim

Bilmiyorum ben biraz görüntü de seviyorum açıkcası. Sıfır fiyatlara da tasarımı güzel bir model yok gibi. Nvidia son zamanlarda illallah ettirdi bu yüzden AMD'ye geçmek istiyorum. En kötü 38K verip 4080 Gamerock alacağım.
O da kaliteli karttır hocam teknoloji olarak 5000 serisinden geri ancak 9000 serisinden herhangi bir geriliği yok. Garantisi varsa sorunsuzsa düşünülmez.

Amd modellerinin genelinden bahsediyorum hocam. Nitro 580 pulse 6800 pure 7700xt deneyimleme şansım oldu 6800 ü sadece uzun süreli kullandım 7700zt arkadaşındı bende 1 ay kaldı yine ufak tefekte olsa sıkıntılar yaşadım. 580i anlatmıyorum zaten.
sapphire pulse rx 580 kullandım 5 sene boyunca 3.5 seneden sonra özellikle yazlarda ısınma haricinde hiç sorun yaşamadım kasam falan da suçluydu onda mesh değildi
şu an 9070 xt nitro var yerine almak istediğim kart 5070 ti vanguarddı arada 20k fiyat farkı vardı

Amd modellerinin genelinden bahsediyorum hocam. Nitro 580 pulse 6800 pure 7700xt deneyimleme şansım oldu 6800 ü sadece uzun süreli kullandım 7700xt arkadaşındı bende 1 ay kaldı yine ufak tefekte olsa sıkıntılar yaşadım. 580i anlatmıyorum zaten.
Ah ah 6700XT Red Devil'ımı satıp 3080 Suprim almıştım. Güzel bir Red Devil daha almak isterim de neredeee çok para.

sapphire pulse rx 580 kullandım 5 sene boyunca 3.5 seneden sonra özellikle yazlarda ısınma haricinde hiç sorun yaşamadım kasam falan da suçluydu onda mesh değildi
şu an 9070 xt nitro var yerine almak istediğim kart 5070 ti vanguarddı arada 20k fiyat farkı vardı
gerçekten 5070ti almak isterim b ende ama aradaki fiyat farkı o kadar tölere edilmicek seviyedeki mecbur 9070xt alacağım marka olarakta bakıcam artık nasipte hangisi varsa

Hocam 6 sayfadır bahsettiğim sizinde anlamadığınız olay denk geldiğinde size geldiği gibi çok zevkli kartlar. Ancak ben bahtsız piyade olduğum için çölde kutup ayısı icabı sürekli aynı şeyleri yaşamaktan ciddi psikolojim bozuldu artık. Sorun çıkma oranıda nvidiadan çok daha yüksek simdi tartısmayalım. Kişisel tecrübe amaçlı önermiyorum. Yoksa dümdüz bakarsak harika kartlar.

gerçekten 5070ti almak isterim b ende ama aradaki fiyat farkı o kadar tölere edilmicek seviyedeki mecbur 9070xt alacağım marka olarakta bakıcam artık nasipte hangisi varsa
geçenki inno3d gibi fırsatlar denk gelmezse aradaki farkla oled monitör çekilebiliyor ips monitör bütçesinin üstüne koyup

Yanma olayları adaptör ve kötü psu sonucu oldu.Düzgün bir psuda ve direk psudan gelen 12vhpwr kablosu varsa sıkıntı çıkmaz.İlla istiyosanız klasik 8 pinli alın geçin.

Yanma olayları adaptör ve kötü psu sonucu oldu.Düzgün bir psuda ve direk psudan gelen 12vhpwr kablosu varsa sıkıntı çıkmaz.
Yazmıştım hocam aynı şeyi. Yinede ufak bir boşlukta sıkıntı çıkarıyor biz geleneklerden devam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,435
Üyeler
190,571
Son üye
burakefe43
Geri