3 mesajdir aynisini soyluyorum. Tek cumleyle aciklanacak konu: almayan almazValla ben 21k satıldığını bildiğim bir ürünü gidip al satcıdan 60k ya almam alacak adam düşünsün boşuna burada birbirinize nefret kusmayın
O adami ne tanirim ne de yakinim olur alan herkese ozelden tek tek boyle icinde kalan nefretini kusabilirsin. Yarin obur gun adam isini oturtmus isinde gucunde olunca sen de oteden izleyip sey dersin artik zamaninda firsatcilik yapmistin yoksa bi halt degilsin geri vermen lazim.SADHASKJDSAHDKJ 16 Tane 96Gb alana fırsatçı değil başka bir şey denir ama etik gereği söyleyemiyoruz.
Aynen 16 ramle işini oturtur. Bekler böyle Vatan indirimlerini yapar işini.3 mesajdir aynisini soyluyorum. Tek cumleyle aciklanacak konu: almayan almaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O adami ne tanirim ne de yakinim olur alan herkese ozelden tek tek boyle icinde kalan nefretini kusabilirsin. Yarin obur gun adam isini oturtmus isinde gucunde olunca sen de oteden izleyip sey dersin artik zamaninda firsatcilik yapmistin yoksa bi halt degilsin geri vermen lazim.
şu bedava simitlerden 10 15 tane çantasına dolduran teyzelerden farkınız yok bu kafa yapısıyla daha çok hakkınıza girerler.3 mesajdir aynisini soyluyorum. Tek cumleyle aciklanacak konu: almayan almaz
O adami ne tanirim ne de yakinim olur alan herkese ozelden tek tek boyle icinde kalan nefretini kusabilirsin. Yarin obur gun adam isini oturtmus isinde gucunde olunca sen de oteden izleyip sey dersin artik zamaninda firsatcilik yapmistin yoksa bi halt degilsin geri vermen lazim.
16 tane 96gb ram dediginiz minimum fiyattan satsaniz 400-500k ya yakin para yapar. Ram dediğiniz ayakkabı kutusunda bile saklanir bozulan bisey degil boyutu yok. Gideri de yok. Bunun 300u cebine yazar. Kimin ne soylediginin de umrunda olacagini sanmiyorum. Siz bundan daha iyi ticaret yapabiliyorsaniz burada bosunaAynen 16 ramle işini oturtur. Bekler böyle Vatan indirimlerini yapar işini.
Kinini bana degil alanlara kus kardesim alamadin diye bu kadar icerlediysen. Senin gibilerin parasina ihtiyaclari olduklarini da sanmiyorum zaten.şu bedava simitlerden 10 15 tane çantasına dolduran teyzelerden farkınız yok bu kafa yapısıyla daha çok hakkınıza girerler.
olay fiyat değil zaten rx580 sisteme 50k yazan adamda var 5 sene ilanda bekliyor ama 2 tane ile sınırlı kampanyadan 16 tane alan arkadaşı savunması saçmaBen genel olarak herkesin istediği fiyatı yazabileceğini düşünüyorum. Benim tarzım ise normal kullandığım ürün, sıfır vs fark etmez, bakıyorum piyasaya. Benzer kondisyonda ve özellikteki ilanlardan genelde bi tık düşüğe koyuyorum. Öyle satıyorum. Mesela 96 GB olanı için forumdan bi arkadaşla iletişim halindeyiz. Takas olmazsa 50'ye vermeyi düşünüyorum çünkü en düşük fiyatlardan biri bu.
Ama şunu da diyeyim satıcı olmak, ilan açmak bile sıkıntı. O kadar garip sorular, aramalar geliyor ki. Piyasası 2000r yakınolan ürünü 1000e koyuyorum, pazarlıksız, takassız diyorum. 800 olur mu diyorlar. Takas teklif ediyorlar. Geleceğim deyip sonra telefona cevap vermiyorlar. Hepsi bi süreç. En son ekran kartı satarken delirdim yani. 7800xt'yi 16300e sattım. Allah'tan biri aldı da rahatladım.
Alıcı iken de sıfırından fazla fiyata ikinci el satanlara gıcık oluyorum o da ayrı mesele.
Ayni durumda bende varim sirf su alicilarla ugrasmamak icin bile satmayi dahi dusunmedim alirken.Ben genel olarak herkesin istediği fiyatı yazabileceğini düşünüyorum. Benim tarzım ise normal kullandığım ürün, sıfır vs fark etmez, bakıyorum piyasaya. Benzer kondisyonda ve özellikteki ilanlardan genelde bi tık düşüğe koyuyorum. Öyle satıyorum. Mesela 96 GB olanı için forumdan bi arkadaşla iletişim halindeyiz. Takas olmazsa 50'ye vermeyi düşünüyorum çünkü en düşük fiyatlardan biri bu.
Ama şunu da diyeyim satıcı olmak, ilan açmak bile sıkıntı. O kadar garip sorular, aramalar geliyor ki. Piyasası 2000r yakınolan ürünü 1000e koyuyorum, pazarlıksız, takassız diyorum. 800 olur mu diyorlar. Takas teklif ediyorlar. Geleceğim deyip sonra telefona cevap vermiyorlar. Hepsi bi süreç. En son ekran kartı satarken delirdim yani. 7800xt'yi 16300e sattım. Allah'tan biri aldı da rahatladım.
Alıcı iken de sıfırından fazla fiyata ikinci el satanlara gıcık oluyorum o da ayrı mesele.
kanka ben 16x2 ddr5 çektim bir adet ama savunduğunun aksine 16 tane değil 1 adet aldım ayrıca bende parayı ağaçta toplamıyorum karşımdaki adamın bu şekilde yapan adam olduğunu bilsem çöpümü bile vermem zaten rahat ol.16 tane 96gb ram dediginiz minimum fiyattan satsaniz 400-500k ya yakin para yapar. Ram dediğiniz ayakkabı kutusunda bile saklanir bozulan bisey degil boyutu yok. Gideri de yok. Bunun 300u cebine yazar. Kimin ne soylediginin de umrunda olacagini sanmiyorum. Siz bundan daha iyi ticaret yapabiliyorsaniz burada bosuna
harcaniyosunuz bence.
Kinini bana degil alanlara kus kardesim alamadin diye bu kadar icerlediysen. Senin gibilerin parasina ihtiyaclari olduklarini da sanmiyorum zaten.
16 tane alan adami benim mi engellemem lazim yoksa vatanin mi kral.olay fiyat değil zaten rx580 sisteme 50k yazan adamda var 5 sene ilanda bekliyor ama 2 tane ile sınırlı kampanyadan 16 tane alan arkadaşı savunması saçma
vatanın engellemesi. senin bunu normalleştirmemen lazım16 tane alan adami benim mi engellemem lazim yoksa vatanin mi kral.
Kanka bende 1 adet 2x32 cektim satmak gibi bi derdim olmadigindan onu da beyaz sistem tolayacagim diye beyaz aldim zaten. Alan adamlar suan buyuk ihtimalle kenarda kosede konuyu acmis kahvesini demleyerek birbirinize girismelerinizi gulerek okuyor.kanka ben 16x2 ddr5 çektim bir adet ama savunduğunun aksine 16 tane değil 1 adet aldım ayrıca bende parayı ağaçta toplamıyorum karşımdaki adamın bu şekilde yapan adam olduğunu bilsem çöpümü bile vermem zaten rahat ol.
Hocam bana kalirsa da yanlis zaten ama napayim adama gidip niye aldin lan senin bilmemne bilmemne mi diyim hocam yani. Yanlisa yanlis denir adam da bana bu imkan sunuluyorsa kullanirim dedikten sonra bize de bisey dusmuyor yani.vatanın engellemesi. senin bunu normalleştirmemen lazım