Vatan mağazadan almadığın sürece çok iyi destek sunuyo mağaza biraz sancılıSorunum çözüldü. Vatan candır gerisi boştur. Bundan sonra.
Vatan mağazadan almadığın sürece çok iyi destek sunuyo mağaza biraz sancılıSorunum çözüldü. Vatan candır gerisi boştur. Bundan sonra.
Eninde sonunda düşecek yapay zeka sadece basur tedavisi sorulan bir şey haline geldi yok insanları işsiz bırakacak yok öyle yapacakKeşke ucuzlasa ama benim umudum yok. Yazın ne güzel 8k ya 64 ram alınıyordu şimdi o paraya 16gb bile alınamıyor.
Hocam benimkide kargolandi sukur sonundahocam benim ürün kargoya verildi şimdi
Takibi bırakın hocam. 2 tuşa basın yeter. İnsanlar danışıyor alanlardan uyguna almaya, işini görmeye çalışıyor falan filan. 170 sayfa konuşulmuş şimdiden sonra kapris yapanların burayı doldurması da bana garip geliyor. Girmeyin okumayın takibi bırakın olsun bitsin.Tamam indirim bitti kaç gündür hala yukarıda konu, artık salsanıza
Bende sabahtan beri onu anlatmaya çalışıyorum hocam...Facebook grupları vatan ramleri ile dolu.
2 tane 98 2 tane 64 satan gordum.
Valla ne diyim ya yazık.
Tamam 1 tane al alacaksan da.
1 den sonrası günah be.
Herkes kolay zengin olması peşinde.
Ama yalan yok 64gb 6400mhz cl32 kere 37 isteyen gördüm.
Onlara helal olsun sıfırı 65 sonuçta.
55 de yazabilirdi.
Konuyu biraz daha görürsem kalp krizi geçircem, kaçırdığım için çok mutsuzumTamam indirim bitti kaç gündür hala yukarıda konu, artık salsanıza
Facebook grupları vatan ramleri ile dolu.
2 tane 98 2 tane 64 satan gordum.
Valla ne diyim ya yazık.
Tamam 1 tane al alacaksan da.
1 den sonrası günah be.
Herkes kolay zengin olması peşinde.
Ama yalan yok 64gb 6400mhz cl32 kere 37 isteyen gördüm.
Onlara helal olsun sıfırı 65 sonuçta.
55 de yazabilirdi.
Kokusunun çıkacağı belliydi. Bir kaç güne diğer firmalarda fiyatları vatan kadar olmasa da aşağı çekmeye başlar.
koydukları fiyatlar piyasanın altında mı aynı mı hocamhocam normal değil mi ürün 11 de paylaşılmış. 1130 kadar stok bitmemiş. Baya insan almıştır
Nerenin garibaniymis bu hocam ya 100k al sata ramlere para harcamış.Ticaret garibana günah zaten, koca koca şirketlerin bize saplaması hiç günah değil.