YD Mi 14 Ultra Alınır mı?

yusufxx1

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
100
Bütçe
35000
Merhabalar şuan Redmi Note 12 Pro kullanıyorum ve 3 yıldır kullandığım için berbat bir durumda şuan. Max 35k bütçe ile telefon değiştirmeyi düşünüyorum. Bursada oturuyorum ve çevremdeki telefoncularda 29k ya Mi 14 Ultra bulunuyor ve gerçekten çok ilgimi çekti. Iphone'a tamamen karşıyım sadece markaya para veriyormuşum gibi geliyor. Sıfır iphone düşünmüyorum yurt dışı olabilir. Daha önce hiç yurt dışı tecrübem yok. Bildiğim kadarıyla iphonelarda 4+4 sim ile 8 ay kullanım hakkı varmış xiaomilerde kayıt muhabbetiyle sınırsızmış. TR cihazlarında ise Honor 400 Pro düşünüyordum. Ne tavsiye edersiniz? Bu arada 14 Ultrada gerçekten 120x varmı

yurtdışı düz 16 alabilirsin o paraya daha geçen arkadaşa aldık bizde

Merhabalar şuan Redmi Note 12 Pro kullanıyorum ve 3 yıldır kullandığım için berbat bir durumda şuan. Max 35k bütçe ile telefon değiştirmeyi düşünüyorum. Bursada oturuyorum ve çevremdeki telefoncularda 29k ya Mi 14 Ultra bulunuyor ve gerçekten çok ilgimi çekti. Iphone'a tamamen karşıyım sadece markaya para veriyormuşum gibi geliyor. Sıfır iphone düşünmüyorum yurt dışı olabilir. Daha önce hiç yurt dışı tecrübem yok. Bildiğim kadarıyla iphonelarda 4+4 sim ile 8 ay kullanım hakkı varmış xiaomilerde kayıt muhabbetiyle sınırsızmış. TR cihazlarında ise Honor 400 Pro düşünüyordum. Ne tavsiye edersiniz? Bu arada 14 Ultrada gerçekten 120x varmı
Mi 14 ultra güzel cihaz, sadece yanlış hatırlamıyorsam biraz ısınma problemi var. İmei kayıt sanırım şuanda yapılıyor ama fiyat bayağı değişkenlik gösteriyor. Kayıt işini yapıp cihazı öyle kullan çünkü imei kayıt kapanabiliyor zaman zaman.
Post automatically merged:

Redmi K90 Pro max (f8 ultra) veya 15t pro da olabilir bence.
Donanım olarak f8 ultra gerçekten çok iyi cihaz, eğer kamera öncelik değilse kesinlikle tercih edilebilir ama şöyle birşeyde var xiaomi mi serisine sunduğu yazılımı poco yada redmiye sunmuyor bunuda göz önünde bulundurmak lazım.

Mi 14 ultra güzel cihaz, sadece yanlış hatırlamıyorsam biraz ısınma problemi var. İmei kayıt sanırım şuanda yapılıyor ama fiyat bayağı değişkenlik gösteriyor. Kayıt işini yapıp cihazı öyle kullan çünkü imei kayıt kapanabiliyor zaman zaman.
Sahibindenden bakıyorum kayıtlı yazıyor cihazlarda. Ayrıca ısınma problemi şuanki telefonumda da var ve buna kıyasla kat kat azdır diye tahmin ediyorum. Nasıl ısınacağınıda bilmiyorum önceden pes falan oynuyordum en ağır artık onlarıda kullanmıyorum. Günlük kullanındada ısınırmı? Ayrıca kamerası ve ısınma durumu falan iphone 13e göre iyi midir? veya ne kadar iyidir? 30k ya TR ip13 var anca

Poco f8 ultra al geç

Donanım olarak f8 ultra gerçekten çok iyi cihaz, eğer kamera öncelik değilse kesinlikle tercih edilebilir ama şöyle birşeyde var xiaomi mi serisine sunduğu yazılımı poco yada redmiye sunmuyor bunuda göz önünde bulundurmak lazım.
BL açıp eu rom atıyosun zaten bunların BL si açılıyor suan yöntem var snapdragon acıgı yüzünden

Poco f8 ultra al geç
BL açıp eu rom atıyosun zaten bunların BL si açılıyor suan yöntem var snapdragon acıgı yüzünden
Valla kameraya hiç dikkat eden biri değildim fakat 120x zoom olayı çok aklımı çeldi hocam ya... Ayrıca çokda uğraşmak istemiyorum xiaomi mi serisi yurt dışı olarakda güncelleme olarakda kolay deniliyor zaten ikiside üst düzey telefonlar ikisindede kasma donma olmadıktan sonra ha 160fps olmuş ha 2000fps olmuş çok farketmez bence...

Mi 14 Ultra daha iyi değilmi hocam ya
tabii ki 14 ultra daha performanslıdır ben ios tarafından da düşünürsün diye örnek vermiştim. ayrıca bu konuşulan telefonların hiçbiri günlük kullanımda falan ısınacak telefonlar değil senin kullandığının batarya sağlığı 3 yıldır kullandığın için çok yorulmuştur oda doğal olarak ısınmaya neden olur. ben kendim 13 pro kullanıyorum yurt dışı tank gibi telefon 14 ultra buz gibi çalışır çok ağır oyun oynamadığın sürece.

Geri