dızciii
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 979
boş yapıyo ya konuşmak için konuşuyolarkatılmıyorum hocam amd hala nvidiadan daha sorunlu
boş yapıyo ya konuşmak için konuşuyolarkatılmıyorum hocam amd hala nvidiadan daha sorunlu
hala çözüm bulmak diyo niye bi ton para verip bide markanın çözüm aramadığı sorunlarına biz çözüm arayalım ne meczupsunuzDuvara konuşuyorsun kral boşuna uğraşma bunlar soruna çözüm bulmak yerine markayı boklamaya geliyorlar maalesef. Daha sorunun kart ile ilgili olup olmadığı belli bile değilken.
yeterki amd'de sorun yaşayan birisi olsun nvidia fanları akbaba gibi çöker buralaraBi konu açtık ortalık 56 olduDüzelttim sorunu driver ı tekrar kurdum sorun ortadan kalktı. Parası neye yetiyorsa insanlar onu alsın.R6, GTA5, Forza 5, CS2,Lol, Valorant gibi oyunlarda maksimumda test yaptım bir sorun çıkmadı
hayırlı olsun hocam çözmene sevindim tekrar yaşamaman dileğiyle.Bi konu açtık ortalık 56 olduDüzelttim sorunu driver ı tekrar kurdum sorun ortadan kalktı. Parası neye yetiyorsa insanlar onu alsın.R6, GTA5, Forza 5, CS2,Lol, Valorant gibi oyunlarda maksimumda test yaptım bir sorun çıkmadı
Ha güzel muhtemelen çakışma oldu pcyi ilk aldığımda windowsun kurduğu ile benim kurduğum çakışıyordu DDU ile silip kendim kurmuştum olabiliyor.Bi konu açtık ortalık 56 olduDüzelttim sorunu driver ı tekrar kurdum sorun ortadan kalktı. Parası neye yetiyorsa insanlar onu alsın.R6, GTA5, Forza 5, CS2,Lol, Valorant gibi oyunlarda maksimumda test yaptım bir sorun çıkmadı
birinci ağızdan nvidia dneetim masası dengesizliği var 1 2 ayar kurcalayınca sistem kafayı yiyodu genelde çözünürlük ayarlarındakimse sorunsuz demedi başka yerlere çekmeyin dediğimizi. amd sorunları çözmüyo diyoruz. ayrıca tekrar soruyorum kulağımızı kapattığımız nvidia driver yazılım problemleri ne? 5070ti var bende ne yaşıyorum sorun neye kulağımı kapatıyorum söyleyin
Sürücüyü bu dediğim şekilde kaldırıp kur bakalım:Arkadaşlar selam, yeni bir sistem topladım ve iade süreci bitmeden uzay montajda test ediyorum. Lol oynarken klavyeden ses açtığımda ekranda bir overlay çıkar ses seviyesini gösteren. Bu overlay çıktığında ekranda glitch denilen olay oluyor. Aynı durumu furmarck2 ve heaven testinde yaptım hiç sorun olmadı. Bu durum kart ile mi alakadır? Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
Başka oyunlarda da deneyeceğim. Konuyu güncellerim
Alıntıyı görüntüle
biz zaten tartışıyoduk bi konuda sen pastanın süsü oldun patladılar sçkdjfbvkjfbgnBi konu açtık ortalık 56 olduDüzelttim sorunu driver ı tekrar kurdum sorun ortadan kalktı. Parası neye yetiyorsa insanlar onu alsın.R6, GTA5, Forza 5, CS2,Lol, Valorant gibi oyunlarda maksimumda test yaptım bir sorun çıkmadı
Ben de buna takıyorumDuvara konuşuyorsun kral boşuna uğraşma bunlar soruna çözüm bulmak yerine markayı boklamaya geliyorlar maalesef. Daha sorunun kart ile ilgili olup olmadığı belli bile değilken.
en iyisi valla saf güçte 15 20 fps fazla alıcam diye bende iyi ki almadım 9070xt framegen ve 5070 ile mutluyumUmarım sorunun çözülür. Bu arada 5070 aldığıma bir kez daha pişman olmadım.
Ya kral nvidia denetim masası 10 senedir aynı ne alakası varbirinci ağızdan nvidia dneetim masası dengesizliği var 1 2 ayar kurcalayınca sistem kafayı yiyodu genelde çözünürlük ayarlarında
amd tarafı sütten çıkmış ak kaşık değil ama öyle aman aman amd öyle çöp böyle kötü değil adam mesela 2.elden kart alıyo aldıktan sonra wattmanlı olduğunu anlıyo sonra çözüm bulamayınca amdyi bokluyo