Çözüldü✓ NVDİA DENETİM MASASINDA RENK AYARLARINA GİREMİYORUM

anakartım gıgabyte b840m h
Internal Graphics / Internal Graphics Mode → Disabled

Advanced moddan gireceksiniz.
Bunu yaptıkdan sonra anakartlada görüntü alamazsınız hocam. İstiyosanız bundan önce bi ddu ile ekran kartı driverlerini tamamen silin temiz kurulum yapın

Internal Graphics / Internal Graphics Mode → Disabled

Advanced moddan gireceksiniz.
Bunu yaptıkdan sonra anakartlada görüntü alamazsınız hocam. İstiyosanız bundan önce bi ddu ile ekran kartı driverlerini tamamen silin temiz kurulum yapın
Hocam açık konuşuyum ne ddu ile ekran kartı driveri silmeyi biliyorum ne başka bişey şuan bilgisayarım komple sana emanet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam açık konuşuyum ne ddu ile ekran kartı driveri silmeyi biliyorum ne başka bişey şuan bilgisayarım komple sana emanet

Hocam ben burda kaldım bulamıyorum dediğiniz ayarı ya

Ekler

• image.webp
    image.webp
    833.2 KB · Hit: 7
Son düzenleme:

Hocam ben burda kaldım bulamıyorum dediğiniz ayarı ya
Hocam siz en iyisi şimdilik bunu kapatmayın şimdi tümden görüntü gider önce dediğimi yapın ekran kartını söküp takın bi ekran kartından görüntü almamız lazım çünkü. En son ekran kartından görüntü aldıktan sonra ne yaptınız da görüntü gelmemeye başladı ordan bir sorun arayalım

Hocam siz en iyisi şimdilik bunu kapatmayın şimdi tümden görüntü gider önce dediğimi yapın ekran kartını söküp takın bi ekran kartından görüntü almamız lazım çünkü
Tamam hocam komple söküp takıyorum hemen

En son ne zaman görüntü alabildiniz ve sonrasında ne yaptınızda görüntü gelmemeye başladı
Dediğim gibi dp kablom monitör ayağı takarken eğildi bende idareten hdmı kullandım ama anakarta takmışım hdmı kablosunu sonrasında bugün sizin sayenizde ekran kartına takmam gerektiğini öğrendim ama takınca olmadı

Bu şekilde

Ekler

• image.webp
    image.webp
    1.4 MB · Hit: 6
Dediğim gibi dp kablom monitör ayağı takarken eğildi bende idareten hdmı kullandım ama anakarta takmışım hdmı kablosunu sonrasında bugün sizin sayenizde ekran kartına takmam gerektiğini öğrendim ama takınca olmadı

Bu şekilde
Ekran kartının yuvasına zarar vermemiştir dimi dp kablon eğilirken falan. Başka bir kablo varsa onlarla da deneyin. Bi ekran kartını söküp takın ayrıca

Bu şekilde
Kartı tekrar takıp güç kablosunu vb iyice oturtun deneyin açmayı bakalım fanlar dönüyormu açılırken.

Yok hocam dp kablom monitör tarafından eğildi ekran kartından değil
Ekran kartının yuvasına zarar vermemiştir dimi dp kablon eğilirken falan. Başka bir kablo varsa onlarla da deneyin. Bi ekran kartını söküp takın ayrıca

Kartı tekrar takıp güç kablosunu vb iyice oturtun deneyin açmayı bakalım fanlar dönüyormu açılırken.

Yok hocam dp kablom monitör tarafından eğildi ekran kartından değil
Yani karta görüntü gelmiyorsa yapacak az şey var önce ekran kartına takmayı deneyin bi açtığınızda ekran kartı fanları kasa fanları vb dönüyor ama görüntü gelmiyorsa bi 5dk bekleyin bazen bios kartı tanımaya çalışıyor. Eğer yine düzelmiyorsa ddu ile driverleri silmeniz gerekebilir şuan tam sebebini çözemedim bios reset işe yararmı onuda denesen diye düşünüyorumda

Yani karta görüntü gelmiyorsa yapacak az şey var önce ekran kartına takmayı deneyin bi açtığınızda ekran kartı fanları kasa fanları vb dönüyor ama görüntü gelmiyorsa bi 5dk bekleyin bazen bios kartı tanımaya çalışıyor. Eğer yine düzelmiyorsa ddu ile driverleri silmeniz gerekebilir şuan tam sebebini çözemedim bios reset işe yararmı onuda denesen diye düşünüyorumda
Reis komple baştan taktım şuan ekran kartını direk ekran kartına bağladım dp kablosunuda ekran kartı fanları dönüyor

Hocam kartı sök silgi ile yavaşça pinleri sil ardından tak . Olmazsa driveri silip yüklersin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,962
Üyeler
190,670
Son üye
emirsellisko
Geri